Ολλανδία: Περισσότερα από 600 τραγούδια υποβλήθηκαν για τη Eurovision 2024!

Όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το χθεσινό μας άρθρο, το Σάββατο έληξε η προθεσμία υποβολής των υποψήφιων τραγουδιών για την εκπροσώπηση της Ολλανδίας στη Eurovision 2024. Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της επιτροπής που είναι αρμόδια για την επιλογή της ολλανδικής συμμετοχής, Twan van de Nieuwenhuijzen, αποκάλυψε πως έχουν κατατεθεί πάνω από 600 τραγούδια, νούμερο το οποίο αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα.

Όπως αναφέρθηκε, τα τραγούδια αυτά ποικίλουν ως προς το είδος τους. Ανάμεσά τους βρίσκονται από χορευτικά,rock χιπ χοπ, R&Β έως και οπερατικά κομμάτια. Η πλειοψηφία των τραγουδιών ερμηνεύονται στα αγγλικά, ωστόσο ορισμένες συμμετοχές συμπεριλαμβάνουν στίχους σε γλώσσες όπως Γαλλικά, Αραβικά, Τουρκικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Τέλος, ο Twan van de Nieuwenhuijzen εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή συμμετοχή:

“Πιστεύω πως φέτος θα βρούμε το κατάλληλο τραγούδι, αλλά και τον κατάλληλο ερμηνευτή”

Θυμίζουμε πως ανάμεσα στα πιθανολογούμενα ονόματα για τη διεκδίκηση της ολλανδικής εκπροσώπησης είναι οι Tim Douwsma, Numidia, Joost &Donnie αλλά και η δική μας Stefania.

Πέρσι την Ολλανδία εκπροσώπησαν οι Mia Nicolai και Dion Cooper με το τραγούδι “Burning Daylight”. Η συμμετοχή τερμάτισε στη 13η θέση του ημιτελικού και αποτέλεσε τον πρώτο αποκλεισμό της χώρας από το 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=3XAsam043OY


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *