Ισλανδία: Δεν έχει αποφασίσει ο Bashar Murad αν θα λάβει μέρος στην Eurovision!

Ο Bashar Murad είναι θα λέγαμε το πρόσωπο των ημερών. Ο παλαιστινιακής καταγωγής καλλιτέχνης, που είναι ένας εκ των δέκα υποψηφίων στον εθνικό τελικό της Ισλανδίας για την Eurovision 2024, αναφέρει σε συνέντευξη του στην δημόσια τηλεόραση της χώρας, πως δεν έχει αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, εφόσον φυσικά είναι αυτός ο νικητής του Söngvakeppnin.

Η είδηση της συμμετοχής του Bashar Murad στο Söngvakeppnin, προτού καλά καλά ακούσουμε το τραγούδι του, ήταν αρκετό για να φέρει την Ισλανδία στην πρώτη θέση του πίνακα των στοιχημάτων.

Ο Bashar Murad έγινε γνωστός στην Ισλανδία, μετά την συνεργασία του με τους Hatari το 2019, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Eurovision εκείνη τη χρονιά. Σε συνέντευξη του στην RUV, o Bashar Murad αρνείται τις κατηγορίες πως ουσιαστικά η συμμετοχή του είναι εργαλείο πολιτικής εκμετάλλευσης, ενώ απαντά πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν τελικά συμμετάσχει στην Eurovision 2024, εφόσον είναι ο νικητής του Söngvakeppnin.

Στην πραγματικότητα ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σε αυτό το έργο πριν από ενάμιση χρόνο και σκεφτήκαμε να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό πέρυσι (2023). Αλλά αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο. Έτσι οι εργασίες για αυτό ξεκίνησαν τον Αύγουστο του περασμένου έτους…Εξαρτάται επίσης από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Τα πράγματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Το παίρνω ένα-ένα τη φορά.

Η RUV έχει διαμηνύσει πως η συμμετοχή της στην Eurovision 2024 δεν είναι δεδομένη και η απόφαση για αυτό θα ληφθεί μετά το τέλος του Söngvakeppnin, σε συνεννόηση φυσικά με τον νικητή που θα προκύψει.

Η Ισλανδία αποφασίσει για την Eurovision 2024 στις 2 Μαρτίου. Μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή του Bashar Murad, Wild West, στο βίντεο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: RUV
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *