Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Ισλανδίας!

Οι πρώτες πρόβες των καλλιτεχνών είναι πλέον γεγονός! Μετά την χθεσινή επιτυχημένη πρώτη ημέρα προβών, σήμερα συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες χώρες που θα διαγωνιστούν στον Πρώτο Ημιτελικό της φετινής Εurovision. Η Malmö Arena στο Μάλμε της Σουηδίας, άνοιξε τις πόρτες της και την αυλαία για σήμερα ανοίγει η Ισλανδία με την Hera Björk και το τραγούδι “Scared of Heights“.

Ποια είναι η Hera Björk

Η Hera Björk κέρδισε τις καρδιές της Ευρώπης, όταν εκπροσώπησε την Ισλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2010 με το  τραγούδι της “Je Ne Sais Quoi“.

Πριν από την εκπροσώπηση της χώρας ωστόσο, η Hera έχει βρεθεί στα φωνητικά για λογαριασμό της Ισλανδίας αρκετές φορές και το 2009 βρέθηκε στον εθνικό τελικό της Δανίας, χωρίς να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τη σκηνή της Eurovision.

Τα ταλέντα της έλαμψαν έντονα σε διάφορους διαγωνισμούς και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου ύμνου της Feel the Love Tonight για εκδηλώσεις υπερηφάνειας LGBTQ+ το 2011, της θριαμβευτικής της νίκης με το “Because We Can” στο φεστιβάλ Viña del Mar, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Λατινικής Αμερικής το 2013.

Η πρόβα:

Πρώτη πρόβα σήμερα είναι η Hera Björk, η οποία δεν είναι άγνωστη στη σκηνή της Eurovision, έχοντας εκπροσωπήσει στο παρελθόν την Ισλανδία το 2010. Είναι μια θρυλική ποπ ντίβα τόσο στο σπίτι της στην Ισλανδία όσο και μεταξύ των θαυμαστών της Eurovision.

Η Hera άλλαξε τo κόκκινo, αστραφτερό φόρεμα του Söngvakeppnin, με ένα  χρυσό και ΠΟΛΥ αστραφτερό φόρεμα, το οποίο ακούγεται ότι ζυγίζει 6 κιλά, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε!

Ξεκινά σε μια μαύρη ψηλή πλατφόρμα, με την υποστήριξη πέντε τραγουδιστών. Μοιάζει πολύ με την εμφάνιση του Söngvakeppnin, μόνο σε κλίμακα Μάλμε – πολλά χρυσά γραφικά και σιλουέτες χορευτών στον τοίχο LED το κάνουν να νιώθει σαν ένα μεγάλο παλιό πάρτι.

Όχι πυροτεχνήματα για την Ισλανδία σε αυτή την πρώτη πρόβα!

Iceland’s first rehearsal – Eurovision 2024. Credit: Corinne Cumming/EBU

Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Iσλανδίας:

@eurovision All that glitters is indeed gold when it comes to Eurovision royalty @Hera Björk #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Ισλανδίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Δεν ξέρω..Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό τόσο αστραφτερό χρυσό φόρεμα σε συνδυασμό με την σκηνική παρουσία που είναι από μόνη της λαμπερή αλλά κατά τα άλλα ήταν μια χαρά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *