Joost Klein, Photo: Andreas Papayiannakis

Breaking News: Ο Joost Klein κοντά στην εκπροσώπηση της Ολλανδίας στη Eurovision 2025

Το RTL Boulevard ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου ότι ο Joost Klein βρίσκεται σε συζητήσεις με τον AVROTROS σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στη Eurovision, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία. Ο τηλεοπτικός σταθμός AVROTROS ενημέρωσε το Boulevard ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο νέο για να ανακοινωθεί.

Ο δημοσιογράφος Aran Bade από το RTL Boulevard εκτιμά ότι γύρω στην 1η Νοεμβρίου δεν θα ανακοινωθεί μόνο η συμμετοχή της Ολλανδίας στο διαγωνισμό, αλλά και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Ελβετία. Σύμφωνα με πηγές του RTL Boulevard, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ξανά ο Joost Klein αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο φεστιβάλ τραγουδιού. Την Παρασκευή το βράδυ, ο Joost Klein δημοσίευσε στις ιστορίες του στο Instagram μια φωτογραφία από την οθόνη του φορητού υπολογιστή του, στην οποία φαινόταν η φράση: «joost klein 2025». Δεν είναι σαφές αν αυτή η δημοσίευση σχετίζεται με τις πιθανές συνομιλίες του με τον AVROTROS.

Πιθανότατα θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι να υπάρξει επίσημη απάντηση από τον AVROTROS σχετικά με το αν η Ολλανδία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό και, αν ναι, ποιος καλλιτέχνης θα ταξιδέψει στη Βασιλεία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: RTL Boulevard

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *