Γεωργία: Με το Pop Idol στο Τελ Αβίβ

HΓεωργία ανακοίνωσε όχι μόνο ότι θα είναι παρούσα το Μάιο στο Τελ Αβίβ, αλλά και ότι ο εκπρόσωπος της στη Eurovision 2019 θα αναδειχθεί μέσα από το Pop Idol, το γνωστό σόου ταλέντων.

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας, GPB που αρέσκεται σε ξαφνικές ανακοινώσεις, έκανε γνωστό νωρίτερα ότι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα είναι ο νικητής του Pop Idol. Η Γεωργία έτσι γίνεται η τέταρτη χώρα μετά τις Ισπανία, Μάλτα και Ισραήλ που θα αναδείξουν τον εκπρόσωπο τους στη Eurovision 2019, μέσα από τηλεοπτικά talent show.

Το Pop Idol της Γεωργίας θα ξεκινήσει τη μετάδοση του τον Ιανουάριο, ενώ η παραγωγή του θα γίνει σε συνεργασία με την εταιρεία «Nova Productions». Οι προσδοκίες των ανθρώπων της GPB είναι μεγάλες, ενώ η αναζήτηση των 10 φιναλίστ του talent show θα ξεκινήσει άμεσα και θα γίνει σε όλη τη χώρα. Ο νικητής θα προκύψει μέσα από την ψηφοφορία μίας τετραμελούς κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *