Ελλάδα: Ποια είναι η αλήθεια με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τάμτας για τη Eurovision 2019;

Μιασειρά άρθρων κυρίως στο διαδικτυακό τύπο, φούντωσαν και πάλι τις φήμες για πιθανή συμμετοχή της Τάμτας με τη χώρα μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μάλιστα σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για να μας εκπροσωπήσει τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Ο διακαής πόθος των Ελλήνων eurofans για την Τάμτα

Η Τάμτα συνέδεσε από πολύ νωρίς το όνομα της με τον διαγωνισμό της Eurovision. Το 2007 ήταν μία εκ των υποψηφίων του ελληνικού τελικού, με τη βαλκανική μπαλάντα With Love, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το 2015 το όνομα της ενεπλάκη πάλι με τον ελληνικό εθνικό τελικό, αλλά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρει εγκαίρως το τραγούδι με το οποίο επιθυμούσε να διαγωνισθεί, την έθεσε εκτός διεκδίκησης της εκπροσώπησης μας. Τελικά το τραγούδι που κυκλοφόρησε λίγο μετά, το Unloved, σε σύνθεση του Alex Papaconstantinou, ήταν αυτό με το οποίο θα διαγωνίζονταν στον τελικό της ΕΡΤ, αν προλάβαινε τις προθεσμίες.

Έκτοτε, το όνομα της αναφέρεται κάθε χρόνο, ως ένα από τα πιθανά ονόματα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο διαγωνισμό, αφού αδιαμφισβήτητα η Τάμτα τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και τη λάμψη της στη σκηνή, παραμένει μία από τις καταλληλότερες επιλογές για τη σκηνή της Eurovision.

Ποια είναι όμως η αλήθεια για την πιθανότητα να μας εκπροσωπήσει η Τάμτα στη Eurovision 2019;

Όσο και αν θα θέλαμε να μας εκπροσωπήσει η Τάμτα κάποια στιγμή στο διαγωνισμό της Eurovision, αυτό δεν φαίνεται τόσο εύκολο, τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα της είναι βεβαρημένο με πολλές και παράλληλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αφενός συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη προώθηση της σειράς ρούχων που η ίδια υπογράφει, στα καταστήματα Attrativo. Η συλλογή λέγεται Attrattivo X Tamta “Created to Make A Change”. Tην φράση μάλιστα Created to Make A Change, την έχει κάνει τατουάζ στο χέρι της, από το 2010. Φυσικά ταυτόχρονα εμφανίζεται στο ΒΟΧ με τις Μέλισσες, ενώ ετοιμάζει και το επόμενο single της, το οποίο θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Τέλος, την Άνοιξη πιθανόν θα τη δούμε σε ένα ρόλο, που την έχουμε συνηθίσει και της πάει πολύ, αυτό του κριτή του X Factor, που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του OPEN TV, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Εκτός, όμως του γεμάτου προγράμματος της, που δεν της επιτρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με ένα τόσο δύσκολο project, όπως είναι η Eurovision, που απαιτεί ολοκληρωτική αφοσίωση για τουλάχιστον 4-5 μήνες, η Τάμτα ουδέποτε πλησίασε τους επιτελείς της ΕΡΤ, αντιθέτως η ίδια ήταν πολλάκις ο στόχος των ανθρώπων της δημόσιας τηλεόρασης.

Υπάρχει ελπίδα να δούμε την Τάμτα στη σκηνή της Eurovision ποτέ;

Όπως, όμως έχουμε ξαναγράψει, η Τάμτα είναι θιασώτης της λογικής ότι έχω το τραγούδι και στη συνέχεια λέω ναι σε μια ενδεχόμενη πρόταση να συμμετάσχω στο διαγωνισμό. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να δούμε την Τάμτα στη σκηνή της Eurovision, είναι κάποιος δημιουργός να της προτείνει ένα πολύ δυνατό τραγούδι για το διαγωνισμό. Μέχρι τη στιγμή όμως που γράφονταν το παρόν κείμενο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και ούτε η ίδια έχει πλησιάσει κάποιον από την ΕΡΤ ή έχει εκδηλώσει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision. Αντίθετα όπως γράφουμε και παραπάνω σχεδόν κάθε χρόνο, η ίδια γίνεται φορέας τέτοιων προσκλήσεων.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι δυστυχώς ευσεβείς πόθοι και τίτλοι που μοναδικό σκοπό έχουν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών, χωρίς όμως να έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Επιτέλους και ένα σωστό ρεπορτάζ. Κι εγώ θέλω την Τάμτα για εκπρόσωπο της Ελλάδας αλλά δεν θέλω να μου δίνουν ψεύτικες ελπίδες τα διάφορα sites

    Απάντηση
      • Eurovision Greece
        Eurovision Greece says:

        Δεν πειράζει κύριε Αργυρίου. Κάποια στιγμή θα τη στείλουμε, το πιστεύω αυτό. Όλα στην ώρα τους. Έχετε καμία πληροφορία για το τι σκέφτεται να κάνει η ΕΡΤ ή είναι ακόμη νωρίς; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνεχίστε την άξια δουλειά σας!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *