Ισπανία: Δείτε την έκπληξη του Cesár στον Famous – Ερμηνεύουν μαζί το “Nobody But You”

Οι πρώην πλέον σπουδαστές του Operacion Triunfo, ετοιμάζονται για το χριστουγεννιάτικο Gala. Τέσσερις από τους πέντε φιναλίστ του ΟΤ2017, αλλά και οι φιναλίστ της φετινής μουσικής ακαδημίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα εορταστικό πρόγραμμα. Το παρόν όμως θα δώσουν και δημοφιλείς άλλοι καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν σε ντουέτα, τραγούδια που είχαν παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του σόου. Ένας από τους καλεσμένους ο εκπρόσωπος της Αυστρίας στην Eurovision 2018, Cesár Sampson, που εμφανίστηκε από το πουθενά την ώρα που ο Famous έκανε την πρόβα του, προς πολύ μεγάλη του έκπληξη φυσικά.

Ο Famous νικητής του OT 2018 ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Eurovision Gala, σήμερα όμως θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στη σκηνή μαζί με τον Cesár Sampson για να ερμηνεύσουν μαζί το Nobody But You, που χάρισε την τρίτη θέση στην Αυστρία στον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Την ώρα που ο Famous έκανε πρόβα το τραγούδι, εμφανίστηκε κυριολεκτικά από το πουθενά ο Cesár. Όπως καταλαβαίνετε η έκπληξη του Famous ήταν τεράστια και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνάντηση των δύο τραγουδιστών:

Η επιλογή της ισπανικής συμμετοχής στη Eurovision 2019 θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο στο Eurovision Gala. Μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα των υποψήφιων τραγουδιών κάνοντας κλικ εδώ, ενώ μπορείτε και να ψηφίσετε τα τρία αγαπημένα σας κάνοντας πρώτα εγγραφή στην ιστοσελίδα της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης. Ο τελικός νικητής και εκπρόσωπος της Ισπανίας στο διαγωνισμό θα επιλεγεί μόνο από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *