Ρωσία: Η Dream Team στη Μόσχα ηχογραφεί τη συμμετοχή για τη Eurovision 2019

Στη Μόσχα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Δημήτρης Κοντόπουλος, με τον Ηλία Κοκοτό και τον Άλεξ Παναγή. Αυτή τη φορά όμως κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του EurovisionFun, η Dream Team βρίσκεται στη Ρωσία προκειμένου να ηχογραφήσει το/α πιθανό/α τραγούδι/α, που θα αποτελέσει την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2019.

Φυσικά κατά την παραμονή τους στη Μόσχα, τα μέλη της Dream Team είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Philipp Kirkorov και την Ani Lorak, όπου μαζί με τον υποψήφιο στο Eesti Laul της Εσθονίας, Uku Suviste, που συμμετέχει στο The Voice της Ρωσίας στην ομάδα της Ani Lorak, παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας “Granny of Easy Behaviour-2″.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μέσα από το Instagram του, ανάρτησε μία φωτογραφία από το studio, στο οποίο πραγματοποιούν την ηχογράφηση της Ρωσικής συμμετοχής στο διαγωνισμό, χωρίς όμως φυσικά να μας αποκαλύπτει το όνομα του ερμηνευτή. Μαζί του και ο Άλεξ Παναγή, που προφανώς θα αναλάβει την φωνητική διδασκαλία.

Kontopoulos Studio Mosxa

Παρά τα όσα γράφονται για πιθανή επιστροφή του Sergey Lazarev, τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από την δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ρωσίας, που μεταθέτει τις επίσημες ανακοινώσεις στο νέο έτος.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Dream Team, που όπως σε κάθε της συμμετοχή, έχει ως στόχο την κορυφή.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *