Ιταλία: Στις 6 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 20 “Big” του Sanremo 2020

Η 70η επετειακή έκδοση του Φεστιβάλ του Sanremo αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Φεστιβάλ, Amadeus, αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση των 20 καταξιωμένων (Big) καλλιτεχνών θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου και όχι στις 17 Δεκεμβρίου που αναμένονταν.

Τα αρχικά δημοσιεύματα ήθελαν ήθελαν την ανακοίνωση των 20 διαγωνιζόμενων της μεγάλης κατηγορίας του Sanremo 2020 να γίνεται κατά τη διάρκεια του τελικού του Sanremo Giovani, στις 17 Δεκεμβρίου, όπου θα γίνει η τελική επιλογή των φιναλίστ της κατηγορίας των Νέων Καλλιτεχνών. Αυτή η πρακτική ακολουθούνταν και τα προηγούμενα χρόνια.

Φέτος, όμως ο Amadeus αποφάσισε να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων της μεγάλης κατηγορίας στις 6 Ιανουαρίου σε μια ειδική εκπομπή, παράλληλα με το επεισόδιο της ιταλικής λοταρίας.

Για να διαβάσετε το προσχέδιο των κανονισμών του Sanremo 2020 μπορείτε να δείτε το προηγούμενο μας άρθρο. Σας υπενθυμίζουμε ότι η κατηγορία των Νέων Καλλιτεχνών επανέρχεται στη διάρκεια του πενθήμερου Φεστιβάλ, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη φέτος.

Το Φεστιβάλ του Sanremo 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου στο Teatro Ariston, της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σανρέμο.

πηγή: sorrisi.com
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *