Βουλγαρία: Στις 25 Νοεμβρίου η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2020!

Η Βουλγαρία φαίνεται πως δεν χάνει στιγμή και σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στις τελευταίες της συμμετοχές, φέτος θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα ανοίξει τα χαρτιά της, αφού στις 25 Νοεμβρίου θα γνωρίζουμε τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2020.

Μέσω του Twitter για μία ακόμα φορά, η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας μας πληροφορεί ότι στις 25 Νοεμβρίου σε ειδική συνέντευξη τύπου στην Σόφια, θα αποκαλύψει τόσο τον εκπρόσωπο της στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, όσο και τον μυστηριώδη χορηγό, που θα καλύψει όλα τα έξοδα της συμμετοχής της.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της BNT, Emil Kuslokov, η εταιρεία παραγωγής που είναι ο μέγας χορηγός της συμμετοχής της Βουλγαρίας στην Eurovision 2020 είναι βρετανική και έχει μεγάλα projects στο ενεργητικό της και συνεργασίες με διεθνείς σταρ, όπως η Beyonce.

Η εταιρεία αυτή θα επιλέξει τόσο το τραγούδι, όσο και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στο Ρότερνταμ, στις 12, 14 και 16 Μαΐου, ελπίζοντας να συνεχίσει το πετυχημένο σερί της γειτονικής μας χώρας στο διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *