Ελλάδα: Ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ για τη Eurovision 2020

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που ανέρχεται στα 337.058 ευρώ. Η ΕΡΤ  θα μεταδώσει απευθείας τους δύο ημιτελικούς (12 και 14 Μαΐου), τον τελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (16 Μαΐου) και την εκπομπή για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής.

Η ΕΡΤ αναθέτοντας την εκπροσώπησή της χώρας στην Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis), ύστερα από την ομόφωνη θετική γνωμοδότηση της Ομάδας Εργασίας EUROVISION 2020 θα συνεργαστεί  με την εταιρεία K2ID PRODUCTIONS LIMITED που εκπροσωπεί την καλλιτέχνιδα.

Το αντίστοιχο ποσό για το 2019 ανερχόταν στις 326.000€.

Ποια είναι η Stefania

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από Έλληνες γονείς με καταγωγή το Σοφικό Έβρου.

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Turn around», γνωρίζοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία.

Δείτε την αντίδραση της Στεφανίας όταν έμαθε για πρώτη φορά πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John T.
    John T. says:

    Σε σχέση με αυτό που θέλει να κάνει ο Φωκάς πιστεύετε θα μπορέσει να υλοποιηθεί με αυτό το ποσό ; Γιατι αν σκεφτούμε ότι πέρσι με λίγο χαμηλότερο ποσό είχαν μόνο ένα μέτριο prop και λιτή παρουσίαση ενώ φέτος για μια super εμφάνιση ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *