Κώστας Μπίγαλης: Έστειλα στην ΕΡΤ το “Του Αιγαίου Τα Μπλουζ” αλλά δεν το άκουσε κανείς!

Μια αποκάλυψη που ψιθυρίζονταν χρόνια μεταξύ των fans πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του STAR, “Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ”, ο Κώστας Μπίγαλης. Όπως ανέφερε η μεγάλη του επιτυχία στα 90ς, “Του Αιγαίου Τα Μπλουζ” είχε γραφεί για την Eurovision, αλλά δυστυχώς όπως πιστεύει οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ δεν το άκουσαν ποτέ, αν και ο ίδιος το είχε προτείνει στην ελληνική δημόσια τηλεόραση.

Το τραγούδι αυτό πρωτότυπα γράφηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision γι’ αυτό έχει αναφορά στις ομορφιές της Ελλάδας. Υποβλήθηκε το 1990 αλλά δυστυχώς πρέπει να μην το άκουσε κανείς, γιατί δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά τα πράγματα. Επιμένω ότι δεν το άκουσε κανείς και εκείνη τη χρονιά δυστυχώς η Ελλάδα, η συμμετοχή της πάτωσε, ήρθαμε 18οι, 19οι;

Κώστας Μπίγαλης, για το Του Αιγαίου Τα Μπλουζ.

Μια άλλη σημαντική αποκάλυψη που πραγματοποίησε ο Κώστας Μπίγαλης στον Κώστα Ζαχαράκη που έλαβε την συνέντευξη, είναι ότι στην εισαγωγή του τραγουδιού συμμετέχει μαζί του η Ελένη Τσαλιγοπούλου, μια πληροφορία που προσωπικά εγώ δεν γνώριζα.

Για την ιστορία ο Χρήστος Κάλοου που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 1990 στο Ζάγκρεμπ, με το Χωρίς Σκοπό, κατέλαβε την 19η θέση, την χειρότερη θέση μέχρι εκείνη την εποχή.

Ο Κώστας Μπίγαλης μπορεί να μην εκπροσώπησε την Ελλάδα το 1990, τα κατάφερε όμως το 1994 με το Τρεχαντήρι που ερμήνευσε και συνέθεσε, αλλά και το 1996 με το Εμείς Φοράμε Το Χειμώνα Ανοιξιάτικα, που συνέθεσε για την Μαριάννα Ευστρατίου.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης ΕΔΩ.

Δείτε το video cip του τραγουδιού παρακάτω:

Πιστεύετε ότι θα είχε καλύτερη τύχη στον διαγωνισμό από το Χωρίς Σκοπό του Χρήστου Κάλοου;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *