Netflix Eurovision Movie: Η ταινία έχει ενθουσιάσει τους Ισλανδούς!

Χωρίς υπερβολή και όπως αναμένονταν οι Ισλανδοί έχουν αγκαλιάσει την νέα ταινία του Netflix για τον διαγωνισμό, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Οι περιπέτειες της Sigrid και του Lars είναι το θέμα συζήτησης σε όλη την χώρα, τα τραγούδια της ταινίας είναι αυτή την περίοδο τα απόλυτα radio-hits, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που σπεύδουν να εκμεταλλευθούν τουριστικά όλη αυτή την προβολή.

Τρία τραγούδια από την ταινία, που κυκλοφόρησαν στις 26 Ιουνίου, έφτασαν στην κορυφαία λίστα των σινγκλ της Ισλανδίας την περασμένη εβδομάδα με το “Húsavík – My Hometown” να φτάνει στην έκτη θέση, το “Ja Ja Ding Dong” την ενδέκατη θέση και το “Double Trouble” στην τριακοστή έκτη.

Η ταινία φαίνεται ότι έχει ήδη δημιουργήσει αυξημένο ενδιαφέρον για το Húsavík, μια μικρή κωμόπολη με πληθυσμό 2.300 κατοίκων, που προσφέρει σήμερα εκδρομές παρακολούθησης φαλαινών, θερμαινόμενα θαλάσσια λουτρά, ένα μουσείο φαλαινών και το παλαιότερο μουσείο αυτοκινήτων της Ισλανδίας.

Οι ντόπιοι έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και άνοιξαν ένα νέο μπαρ εμπνευσμένο από αυτό που φαίνεται στην ταινία του Ferrell, που ονομάζεται Jaja Ding Dong-bar. Σκοπεύουν επίσης να χτίσουν ένα αντίγραφο του σπιτιού των ξωτικών που επισκέπτονται ο Lars και η Sigrid, ζητώντας υπερφυσική βοήθεια από τους «κρυμμένους ανθρώπους» που σύμφωνα με την ισλανδική λαογραφία ζουν σε βράχους και βουνά και μερικές φορές παρεμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων – είτε για να βοηθήσουν είτε να βλάψουν.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *