Γιάννα Τερζή: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της στην Eurovision!

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show στον ΑΝΤ1, εμφανίσθηκε το βράδυ της Πέμπτη 15/10 η Γιάννα Τερζή. Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού της, ένα ντουέτο με τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή, η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2018 αφήνει για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής της στον διαγωνισμό.

Η Γιάννα Τερζή αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική μπορεί να είναι μία συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision για έναν καλλιτέχνη. Πως είναι μία πλατφόρμα που παρουσιάζεσαι στα μάτια εκατομμύρια άλλων ανθρώπων και πως και η ίδια από την συμμετοχή της, ακόμη και τώρα λαμβάνει μηνύματα για αυτό, ενώ έχει αποκτήσεις και fans σε άλλες χώρες, κάτι που δεν θα κατάφερνε με άλλο τρόπο.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Γιάννα Τερζή αναφέρθηκε στην στεναχώρια της μετά τον αποκλεισμό, αλλά και στο πόσο ικανοποιημένη ένοιωσε η ίδια για την επιτυχία του τραγουδιού στην Ελλάδα.

Για πρώτη φορά μάλιστα, ενώ τόσα χρόνια απέκλειε κάθε πιθανότητα επιστροφής της στην Eurovision, αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο στο μέλλον!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα ΕΔΩ.

Θα θέλατε να δείτε την Γιάννα Τερζή ξανά στην σκηνή της Eurovision;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Αξίζει να πάει ξανά, αλλά με μια καλή ομάδα πίσω από τις κάμερες… Δυστυχώς είχε μια ομάδα χωρίς τεχνογνωσία και την χαντάκωσαν…

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα συμφωνήσω ότι τη χαντακωσς η ομάδα της αλλά και η ίδια αυτοχαντακωθηκε…
    Από εκεί και πέρα αν επιστρέψει θα ήθελα να τη δω ως συνθέτρια γιατί σαν ερμηνεύτρια μου φάνηκε πολύ μέτρια. Ειδικά στις ψιλες. Ναι σαν συνθέτρια θα ήθελα οπωσδήποτε να ξαναδοκιμάσει γιατί το έχει (βλ. Όνειρο μου κάρμα για σένα μόνο). Σαν ερμηνεύτρια τώρα καλύτερα όχι ή έστω με ένα λιγότερο απαιτητικο κομμάτι σε ερμηνεία και συναίσθημα….

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *