“Χαιρέτα μου τον πλάτανο”: Αποθέωση της ΕΡΤ στα social media για την νέα σειρά!

Πρεμιέρα έκανε χθες στην ΕΡΤ η νέα καθημερινή κωμική σειρά, Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο. Με ένα εξαιρετικό κάστ ηθοποιών και σενάριο που θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο, η ελληνική δημόσια τηλεόραση πέτυχε κάτι ανέλπιστο, να δει ένα από τα προγράμματά της, χωρίς αυτό να είναι αθλητική μετάδοση ή Eurovision, να γίνεται τρεντ στο Twitter, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά!

Μετά από πολλά χρόνια η ΕΡΤ παράγει νέο, πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, με σειρές, τηλεπαιχνίδια και ποικίλες εκπομπές. Ποδαρικό έκανε χθες η καθημερινή κωμική σειρά, Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο και η υποδοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή για τα δεδομένα της ΕΡΤ.

Σε μία πολύ δύσκολη ζώνη, με μεγάλο ανταγωνισμό, η νέα σειρά της ΕΡΤ σημείωσε διψήφια ποσοστά! Η καλή μέρα βέβαια φάνηκε από την Κυριακή, όπου μέσω του ertflix οι τηλεθεατές μπορούσαν να παρακολουθήσουν σε avant premiere, τα πρώτα επεισόδια των νέων σειρών της. Την Κυριακή λοιπόν, 11 Οκτωβρίου το ertflix σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων για καλή και ποιοτική τηλεόραση.

Χαρακτηριστικά είναι τα tweets διαφόρων χρηστών, όπου εκτός της ικανοποίησης τους για αυτό που παρακολουθούσαν, έδειξαν και την έκπληξη τους για το επίπεδο της σειράς και την θεαματική επιστροφή της μυθοπλασίας στην ΕΡΤ:

Για την πρεμιέρα του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της εταιρείας, κα Δώρα Χειράκη δήλωσε:

Πλούσιο, πολυθεματικό και πρωτότυπο, με ιδιαίτερη έμφαση στη αξιόπιστη ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία, το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ που από σήμερα είναι στον αέρα θα επιβεβαιώνει το σύνθημα της νέας καμπάνιας, “κάθε μέρα, το καλύτερο μας”.

Η ΕΡΤ επιστρέφει στον σκοπό της, που είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προγραμμάτων, που απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες και καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή. Από εμάς μόνο συγχαρητήρια!

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται την Πέμπτη, με ίσως την πιο φιλόδοξη παραγωγή της ΕΡΤ, Τα Καλύτερα Μας Χρόνια, αλλά και την Τούρτα Της Μαμάς. Το Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο, συνεχίζεται καθημερινά στις 8 το βράδυ και σε επανάληψη στις 2 το μεσημέρι, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1!

κάθε μέρα το καλύτερο μας. Στην ΕΡΤ!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Ευτυχώς που η ιστοσελίδα ονομάζεται eurovisionfun !… Έλεος κάπου στο γλύψιμο σας στην ερτ για να σας δίνει αποκλειστικά για την ελληνική αποστολή… Δεν λέω όντως ήταν ωραία σειρά, αλλά και εσείς πρέπει να σέβεστε τους αναγνώστες σας. Δεν μπορείτε να μας ενημερώνετε για πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν στο συγκεκριμένο ιστολογιο… Ή είστε σοβαροί στην δουλειά σας ή δεν είστε.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ευχαριστούμε για το ….καλόπιστο σχόλιο σου, που συνοδεύεται και από το επίσης καλόπιστο σχόλιο για τα αποκλειστικά μας και πως αποκτούνται! Σου έχω λύση πάντως, όσα αρθρα δεν σε ενδιαφέρουν δεν τα ανοίγεις!
      υγ Το άρθρο είχε πάρα πολλά κλικαρισματα, αρά ενδιέφερε το θέμα και μάλιστα πολύ!

      Απάντηση
      • Γιάννης
        Γιάννης says:

        Αν δεν το κάνετε για τα αποκλειστικά, γιατί ανεβάζετε τέτοια άρθρα;
        Αν το κάνετε για τα κλικ και την επισκεψιμότητα τότε αλλάξτε το όνομα της σελίδας… Όσο και αν δεν το πιστεύετε, καλοπροαίρετα το λέω… Με κάποια άρθρα σας είναι σαν να προδίδετε ένα μέρος των αναγνωστών σας που μπαίνει μέσα μόνο για τα θέματα της eurovision.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Και σας ξαναλέω, αν δεν σας αρέσει ένα άρθρο μην το ανοιγετε ειναι απλο. Εμεις ποτε δεν κρυψαμε οτι στηριζουμε την ερτ κ τις πρωτοβουλιες της και εχουμε φιλοξενησει πολλακις αντιστοιχα αρθρα! Απλα δεν ισχυει ουτε οτι δεν ενδιαφερουν το κοινο μας τα αρθρα αυτα, ούτε ότι ειναι ο τροπος οπως πιστευετε για να εχουμε τα οποια αποκλειστικα μας. Καλοπροαιρετο δεν φαινεται παντως! Σαν να σας ενοχλουν τα αποκλεστικα μας, τύπου φθόνος. Ευχαριστουμε όπως κ να χει!

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *