Ρωσία: “Θα καταθέσουμε τραγούδια για την Eurovision 2021”, δηλώνουν οι Little Big!

Ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό της Eurovision. Οι Little Big οι οποίοι φημολογούνται ότι θα επιλεγούν εκ νέου από την δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας (Channel 1) για τον επόμενο διαγωνισμό, ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους, αλλά και το ότι θα επιδιώξουν μία νέα εκπροσώπηση.

https://www.youtube.com/watch?v=L_dWvTCdDQ4

Σε συνέντευξη τους στο Radio Energy, οι Little Big αναφέρουν ότι ναι μεν δεν έχουν ακόμη ηχογραφήσει κάποιο πιθανό τραγούδι για την Eurovision, αλλά θα το πράξουν σύντομα, υποβάλλοντας το ταυτόχρονα στην Channel 1.

Δεν το έχουμε (το τραγούδι). Είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού, πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι προκριθήκαμε αυτόματα για το 2021. Αυτό δεν είναι σωστό, χρειαζόμαστε πρώτα ένα τραγούδι. Πιθανότατα θα το ηχογραφήσουμε στο εγγύς μέλλον. Θα υποβάλουμε πολλά τραγούδια και αν τους αρέσει, θα πάμε (στο Ρότερνταμ). Είναι διαγωνισμός. 

Little Big

Λίγο μετά ο παρουσιαστής της εκπομπής τους ρωτάει αν έχουν σχέδιο να υποβάλλουν τραγούδια στην VGTRK, προκειμένου να διεκδικήσουν την ρωσική εκπροσώπηση στην Eurovision 2021 και οι Little Big αναφέρουν:

Δεν έχουμε σχέδιο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να πάμε. Σίγουρα θα υποβάλουμε τραγούδια.

Η συνέντευξη αυτή των Little Big έρχεται λίγο μετά την δημοσίευση στο ρωσικό fan club, πως ο CEO της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας Konstantin Ernst, επιβεβαίωσε ότι οι Little Big θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision!

Παρακάτω η συνέντευξη:

Θα θέλατε να δείτε ξανά τους Little Big στον διαγωνισμό της Eurovision;

Πηγή: Eurovoxx
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *