Ρωσία: Με τους Little Big στην Eurovision 2021;

Μια σημαντική πληροφορία κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το ρωσικό fan club του διαγωνισμού στο VK, ο CEO της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας (Channel 1) Konstantin Ernst, επιβεβαίωσε ότι οι Little Big θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision!

Στις 28 Σεπτεμβρίου το Channel 1 επιβεβαίωσε ότι θα είναι υπεύθυνο για την επιλογή της συμμετοχής της Ρωσίας και το 2021, αφού ο διαγωνισμός ακυρώθηκε φέτος. Στη Ρωσία δύο ραδιοτηλεοπτικοί φορείς είναι μέλη της EBU, το Channel 1 και το RTR. Συνεπώς το project το αναλαμβάνει το κάθε κανάλι εναλλάξ.

Αν ισχύουν όσα αναφέρονται στην ομάδα των φίλων της Ρωσίας του διαγωνισμού στο VK, τότε οι Little Big είναι οι 23οι καλλιτέχνες του φετινού ακυρωθέντα διαγωνισμού, που θα συμμετάσχουν στην Eurovision 2021!

Άγνωστο βέβαια παραμένει πότε θα επιβεβαιωθεί επισήμως από το Channel 1 η είδηση, αφού η Ρωσία μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Ας θυμηθούμε για μία ακόμη φορά το τραγούδι με το οποίο οι Little Big θα εκπροσωπούσαν την Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό, ένα από τα μεγάλα φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων:

https://www.youtube.com/watch?v=L_dWvTCdDQ4

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Θα είχε καταγραφεί ως μια τεράστια εμπορική, αν μη τι άλλο, επιτυχία. Από αυτές που σπάνια βλέπουμε από τραγούδι/συμμετοχή στη γιουροβίζιον.
    Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι καθόλου του γούστου μου, αλλά καταλαβαίνω το… catchy του θέματος 🙂

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *