Εσθονία: Το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου για το Eesti Laul 2021!

Πριν λίγο δημοσιοποιήθηκαν τα υποψήφια τραγούδια του Eesti Laul 2021. Ένα από αυτά είναι του δικού μας Δημήτρη Κοντόπουλου, σε στίχους της Sharon Vaughn.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Κοντόπουλος συνεργάζεται με τον Uku Suviste στο Eesti Laul. Στον φετινό εθνικό τελικό της Εσθονίας με την μπαλάντα, What Love Is, κέρδισαν το εισιτήριο για τον διαγωνισμό της Eurovision. Με ένα διαφορετικό τραγούδι ελπίζουν και φέτος να είναι νικητές.

Επισήμως ο Δημήτρης Κοντόπουλος δεν εμφανίζεται σαν δημιουργός, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του Eesti Laul, θα πρέπει το 50% των δημιουργών να είναι Εσθονοί. Έτσι, όπως και στο What Love Is, δημιουργοί του τραγουδιού τυπικά τουλάχιστον φαίνεται πως είναι ο ίδιος ο Uku Suviste και η Sharon Vaughn. Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Jaagup Tuisk, περσινό μεγάλο φαβορί στο Eesti Laul, που τελικά κατέλαβε την δεύτερη θέση, πίσω από τον Uku!

Μπορείτε να δείτε το video clip το The Lucky One παρακάτω:

Θα καταφέρει ο Uku Suviste με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου να κερδίσει και στο Eesti Laul 2021;

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι και φέτος ο Uku έχει πολλές πιθανότητες να βγει νικητής του Eesti Laul.
    Το τραγούδι του είναι σαφώς καλύτερο από το περσινό και δεν έχει και ιδιαίτερο ανταγωνισμό…(στο πρώτο άκουσμα των τραγουδιών)
    Καλη επιτυχία στην DREAM TEAM!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *