Γαλλία: Η Valentina ερμηνεύει ζωντανά το J’Imagine και η διαφορά με την Junior Eurovision είναι τεράστια!

Σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης της Γαλλίας βρέθηκε καλεσμένη η νικήτρια της Junior Eurovision 2020 Valentina, το βράδυ του Σαββάτου 5/12, όπου ερμήνευσε ζωντανά το J’Imagine.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, δυστυχώς η ζωντανή ερμηνεία της Valentina δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχή της ερμηνεία στο live on tape video, όπου διαγωνίσθηκε στην Junior Eurovision 2020 λίγες ημέρες πριν.

Η EBU απαντώντας σε επίσημο ερώτημα της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης, δήλωσε πως όλοι οι συμμετέχοντες ερμήνευσαν τις συμμετοχές τους ζωντανά στον διαγωνισμό. Η χθεσινή όμως ζωντανή εμφάνιση της Valentina ενισχύει τις κατηγορίες ότι κάποιες χώρες δεν τραγούδησαν ζωντανά, καθώς όπως θα δείτε και κυρίως θα ακούσετε, υπάρχει μεγάλη διαφορά στις δύο ερμηνείες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας σχόλια:

https://www.youtube.com/watch?v=3iIMGA0aUZE

Ήταν μια κακή ημέρα για την Valentina ή πράγματι τραγούδησε playback στην Junior Eurovision 2020;

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θεωρώ πως ξεκάθαρα τραγούδησε playback αλλά παρ’ολα αυτά δεν τραγουδά άσχημα live αν αναλογιστούμε την ηλικία της. Εξακολουθεί αυτό να είναι άδικο βέβαια για της υπόλοιπες χώρες που τραγούδησαν ζωντανά.

    Απάντηση
  2. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Σε πολλά σημεία ακούγεται playback λόγω φωνητικών , έτσι όταν βάζουν τα φωνητικά playback μπαίνει και η φωνή της Βαλεντίνας επειδή από πάνω τους

    Απάντηση
  3. Reverb
    Reverb says:

    Ειναι σαφές ότι δεν ακούει καλά στο τελευταίο live και η μετάδοση δεν έχει την ποιότητα του ήχου της Eurovision. Συνολικά δεν τραγούδησε και τόσο άσχημα όσο αφήνετε να εννοηθεί στον τίτλο. Μου φαίνεται αδιανόητο ένα τόσα δα κοριτσάκι να έκανε τέτοιο άψογο lipsync. Ή σύγχυση δημιουργείται λόγω των προηχογραφημένων φωνητικών, που προφανώς περιλαμβάνουν και δικά της προηχογραφημένα φωνητικά, και λογικά αντίστοιχα φαινόμενα θα έχουμε και τον Μάιο.

    Απάντηση
  4. ,
    , says:

    Εγώ γενικά μιλάω από μικρή γαλλικά ,είμαι συνομιληκη της Valentina και κάνω κι εγώ φωνητικά μαθήματα όποτε ας πούμε ότι καταλαβαίνω λίγο το playback που θεωρώ είναι ανύπαρκτο αν εξαιρέσεις τα φωνητικά τα οποία επί σκηνής κάλυπταν την φωνή της Valentina. Επισης θεωρώ ότι θα ήταν τεράστια σκευωρία εκ μέρους της γαλλικής ραδιοτηλεόρασης να μάθουν το κοριτσάκι να κάνει τόσο τέλειο lipsync.Αξιζει να σημειωθεί ότι το J’imagine είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και νομίζω πως ετσι κι αλλιώς θα κερδιζε γατί κατά την γνώμη μου ήταν το μόνο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ τραγούδι της φετινής χρονιάς

    Απάντηση
    • ,
      , says:

      Α,επίσης η ισπανική ραδιοτηλεόραση απλά ήταν σχεδον σίγουρη για τη νίκη της Solea και τώρα κάνουν το παν για να ακυρώσουν τη νίκη της Γαλλίας.Επισης ολόκληρη Ebu να μην μπορεί να καταλάβει ένα απλό playback;

      Απάντηση
  5. Θανάσης Κορμάς
    Θανάσης Κορμάς says:

    Σαφώς και υπάρχει διαφορά όμως εγώ δεν θεωρώ ότι στην Junior Eurovision ήταν playback. Αρχικά θα ήταν πολύ καλύτερη φωνητικά στην μαγνητοσκόπηση της εμφάνισης αν εδώ είναι τόσο καλή, συν ότι η επεξεργασία ήχου τόσο στη φωνή της όσο και η ένταση των φωνητικών αλλά και η ακουστική σε ένα studio (γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς σε αρένα με κόσμο κι αλλιώς σε ένα studio, είναι τελείως διαφορετική η ακουστική) δημιουργούν την εντύπωση ότι δεν τραγούδησε live όμως δε θεωρώ πως ισχύει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *