Κροατία: Η Albina απαντά στην Nina Kraljic για τις καταγγελίες για στημένο αποτέλεσμα!

Η Nina Kraljic δεν κέρδισε το Dora 2021, παρόλο που ήταν το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων. Λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού, προχώρησε σε κατηγορίες εναντίον των διοργανωτών της κροατικής εθνικής επιλογής, πως αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την ήττα της, καθώς τους καταλογίζει ότι έκαναν τα πάντα προκειμένου να την εμποδίσουν να πάει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για δεύτερη φορά.

Η ίδια δήλωσε ότι το αποτέλεσμα ήταν προαποφασισμένο, ενώ δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ το νικητήριο τραγούδι του Dora 2021 αλλά και πως δεν άξιζε την νίκη η Albina. Επίσης, ανέφερε ότι τα τραγούδια των ToMa, Bernarda και Mia ήταν πολύ καλύτερα. Τέλος, μετά το παραλήρημα της, η Nina, προέβη σε απενεργοποίηση όλων των προσωπικών της λογαριασμών στο Instagram.

Φυσικά, μετά από όλα αυτά, η νικήτρια του Dora 2021 και εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2021, Albina, δεν θα μπορούσε να μην δώσει την απάντηση της στην Nina Kraljic.

Σεβόμουν τη Νίνα ως καλλιτέχνη και ως πραγματικά ταλαντούχο κορίτσι. Ήμουν μεγάλη θαυμάστρια της κατά τη διάρκεια του The Voice. Αλλά μετά από όλα αυτά τα  πράγματα, δεν θα αρνηθώ ποτέ το ταλέντο της, αλλά για μένα, υποβιβάστηκε ως άνθρωπος. Ξέρω ότι δεν πρέπει να το σκέφτομαι, η απώλεια είναι μεγάλη αρετή.

Είτε οι κατηγορίες της Nina Kraljic έχουν βάση είτε όχι, το γεγονός είναι ότι η Albina θα εκπροσωπήσει την Κροατία φέτος στο Ρότερνταμ. Το νικητήριο τραγούδι Tick-Tock γράφτηκε από τον Branimir Mihaljević. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά θα καταφέρει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, καθώς οι προηγούμενες δύο συμμετοχές του στην Eurovision – Lako Je Sve (2010) και Crazy (2018) – δεν κατάφεραν να το κάνουν. Μάλιστα, το Tick Tock, έχει καταφέρει να μπει στις τάσεις πολλών χωρών στο Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=lT277q29VpE

Πηγή/Φωτό: Index Video/HRT

1 reply
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Eνταξει, κατανταει Mihai Traistariu νουμερο 2, ητοι υπερβολες, dramaqueenισμοι, γκρινια οπου σταθει και οπου βρεθει, τηλεπαραθυρα, κλεισιμο λογαριασμων στα σοσιαλ, σε λιγο θα βγαλει και ανακοινωση οτι θα παει να κλειστει σε μοναστηρι. Και γω πιστευω ακραδαντα οτι κατι παιχτηκε απο τη στιγμη που αποφασισαν να τη βαλουν να εμφανιστει στην πρωτη θεση, απο την οποια φυσικα δεν ειχε καμια ελπιδα να κερδισει, αλλα απο τη στιγμη που το αποδεχτηκε αυτο και πηρε μερος στον διαγωνισμο, κακως αντιδρα. Θα ταν μαγκια να μην λαμβανε καν μερος αν υποψιαζοταν οτι ειναι στημενο ολο αυτο, πολλω δε μαλλον αν ειχε και στοιχεια οπως αφηνει να υπονοηθει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *