Σερβία: Ακούστε το Loco Loco των Hurricane για την Eurovision 2021!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το τραγούδι Loco Loco που θα ερμηνεύσουν οι Hurricane στην Eurovision 2021. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό video clip της σέρβικης συμμετοχής:

Tο συγκρότημα βρέθηκε στο στούντιο με τον διάσημο μουσικό παραγωγό Darko Dimitrov, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές πετυχημένες συμμετοχές στην Eurovision. Μαζί τους ήταν και ο περσινός συνθέτης του Hasta La VistaNemanja Antonić. 

Ο Darko Dimitrov, έχει συνθέσει πετυχημένες συμμετοχές όπως το “Proud”, της Tamara Todevska, που το 2019 έφερε τη Βόρεια Μακεδονία στην πρώτη θέση των κριτικών επιτροπών. Ακόμα, τη συμμετοχή της Αλβανίας το 2015 και το 2020, της Σερβίας το 2018 και το 2019 και πάλι της Βόρειας Μακεδονίας τις χρονιές, 2006, 2013, 2014, 2018, 2020.

Πως σαν φαίνεται το Loco Loco; Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη σέρβικη συμμετοχή στην Eurovision.

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Tον Ντιμιτρόφ μόνο στην ενορχήστρωση τον αναφέρουν πάντως στα credits.

    Για το τραγούδι τι να πω. Απελπισία. Tο Hasta la vista σίγουρα ήταν πιο δυναμικό και πιασάρικο.

    Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Δινει την αισθηση του φτηνιαρικου και οχι με την καλη εννοια. Και η Μολδαβια φερνει σε trash pop αλλα τουλαχιστον εκει η συγκεκριμενη αισθητικη ειναι μελετημενο κονσεπτ, εδω ειναι ενας αχταρμας, μουσικος, συνθετικος, φωνητικος, οπτικος.Απο που να το πιασει κανεις…δεν βλεπω τελικο για τη Σερβια φετος.

    Απάντηση
  3. Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος says:

    Σορρυ αν φανώ κακός αλλά είναι πολύ κακο.. Ενας τραγικός αχταρμάς τρασο-βαλκανικης ποπ με κιτς ντισκοτέκ στοιχεία και
    επιρροές επαρχιακου βλαχοκλαμπου
    Top 3 Για εμένα μέχρι στιγμής
    Φινλανδία
    Λιθουανία
    Γαλλία

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στα Βαλκάνια,(άντε και στην ανατολική Ευρώπη),κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το “sugar”,άρα αφού απευθύνονται σε συγκεκριμένο target group,συγκεκριμένο μπλοκ χωρών και έχουν το ίδιο backround (sexy όσο δε πάει) θεωρώ πολύ πιθανόν ότι θα αλληλοεξοντωθούν βαθμολογικά τόσο σε ημιτελικό, όσο και σε τελικό αν περάσουν και οι 2 φυσικά….
    Επίσης αυτό δε νομίζω να το ψηφίσουν και ιδιαίτερα οι επιτροπές… Αμφίρροπα τα πράγματα για την Σερβία κατ’εμέ!Πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με το περσινό, αλλά πραγματικά η disco διάθεση του κλιπ σε ένα τραγούδι που φωνάζει Βαλκάνια με κάνει και γελάω…. σιγά μην το ψηφίσει δυτικό- ευρωπαίος αυτό…. Καλή επιτυχία!
    sexy από Κύπρο, sexy από Μολδαβία sexy και από Σερβία με το “el diablo” να κυριαρχεί μεταξύ των τριών και να απευθύνεται σε μεγαλύτερο εύρος χωρών.
    Φτάσαμε στις μισές συμμετοχές για φέτος και η κατάταξη μου είναι η εξής: 20. Ολλανδία (3/10) 19.Γερμανία (4/10) 18.Ισπανία (4/10) 17.Αυστραλία(4/10) 16.Νορβηγία(5/10) 15. Βέλγιο(5.5/10) 14.Τσεχία(6/10) 13. Σλοβενία (6/10) 12.Σερβία (6,5/10) 11.Μολδαβία (6,5/10) 10.Ιρλανδία (7/10) 09.Κροατία (7/10) 08. Αλβανία(7/10) 07.Ισραήλ (7/10) 06.Κύπρος(7,5/10)—-την ακόλουθη πεντάδα ξεχωρίζω για την ώρα—-05.Φιλανδία (8,5/10) 04.Ουκρανία(8,5/10) 03.Ρουμανία(8,5/10) 02.Γαλλία(9/10) 01.Λιθουανία(9/10)
    Είμαστε στα μισά και το επίπεδο(και φέτος) είναι πολύ μέτριο, ελπίζω να σωθεί λίγο το πράγμα αυτή την τελευταία εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί ο χάρτης των 40 συμμετοχών.

    Απάντηση
  5. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Κανονική ηχορύπανση λέμε.
    Το Hasta La Vista ήταν τουλάχιστον πιασάρικο.
    Τι κρίμα για τη Sanja! Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι η ίδια του 2016!!!

    Απάντηση
  6. Dimitris
    Dimitris says:

    Περίμενα κάτι αντίστοιχο με το περσινό τους όταν διάβασα τον τίτλο. Αυτό που άκουσα δε μου άρεσε και πολύ. Για αρχή το βρήκα λίγο κουραστικό. Δε μπορούσα να βρω το νόημα και να διασκεδάσω με αυτό. Το Hasta la vista είναι ένα τραγούδι που ακούω ακόμα και τώρα. Πολύ ανώτερο για εμένα από το φετινό τους. Ελπίζω να το σώσουν με τη σκηνική παρουσία. Προς το παρόν πάντως θα ξεχωρίσω Κύπρο και Κροατία, η οποία για εμένα έκανε μια μεγάλη ανατροπή φέτος. Το τραγούδι το ακούω καθημερινά. Αυτό που δε μου αρέσει ιδιαίτερα είναι της Λιθουανίας. Συγγνώμη κιόλας αλλά το on fire ήταν απίθανο. Αυτό το βαριέμαι απίστευτα. Δε βρίσκω ενδιαφέρον

    Απάντηση
  7. Takis
    Takis says:

    Είναι ανεβαστικό αλλά μετά την πρώτη φορά που το άκουσα δε μου έμεινε τίποτα: ήταν τρία λεπτά ένταση στα οποία δε μπορούσα ξεχωρίσω που είναι το ρεφρεν πότε είναι το κουπλέ κοκ (ίσως και ότι δε ξέρω και τη γλώσσα να μη βοηθάει και πολύ). Όμως σε κάθε περίπτωση μέχρι το διαγωνισμό εγώ θα το έχω ακούσει αρκετές φορές οπότε θα το συνηθίσουν τα αυτιά μου και μπορεί να ανέβει και στην εκτίμηση μου. Για αυτούς που θα το ακούσουν πρώτη φορά το Μάιο, οι οποίοι πιστεύω ότι είναι αρκετοί, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το εκτιμήσουν και πολύ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *