Ελλάδα: Οι δηλώσεις της αρχηγού αποστολής Σοφίας Δρανίδου!

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την αποχώρηση της Ελληνικής αποστολής και της Στεφανίας από την Ελλάδα για το Ρόττερνταμ των Κάτω Χωρών. Η ελληνική αποστολή είναι πανέτοιμη για την αυριανή πρώτη τεχνική πρόβα στο Ahoy Arena, στη 13:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας).

Σε δηλώσεις της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, Σοφία Δρανίδου ανέφερε μεταξύ άλλων λεπτομέρειες σχετικά με τη φετινή έκδοση του διαγωνισμού.

“Εκεί που συνήθως είναι το κοινό μπροστά στη σκηνή, φέτος θα είναι το Green Room, δηλαδή εκεί θα κάθονται οι καλλιτέχνες αφού ολοκληρώσουν τις ερμηνείες τους. Και τέλος θα υπάρχει η ενέργεια και ο παλμός που χαρίζει η παρουσία του κοινού.”

Η φετινή διοργάνωση θα έχει την παρουσία 3000 ατόμων σε κάθε show, με τους διοργανωτές να έχουν λάβει υπόψη όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα.

Όσων αφορά τη σκηνική παρουσία της Ελλάδας η κ. Δρανίδου ανέφερε:

“Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη συμμετοχή την οποία ελπίζουμε να απολαύσουν οι θεατές”

 

Όπως καταλαβαίνετε η αγωνία χτυπάει κόκκινο σε όλους τους eurofans για αυτό που έχει ετοιμάσει η Ελληνική αποστολή. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία και όλα να ξεκινήσουν με το δεξί για την πολλά υποσχόμενη φετινή συμμετοχή.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ της ΕΡΤ με τις τελευταίες δηλώσεις των επικεφαλείς της Ελληνικής αποστολής και της Στεφανίας πριν την αναχώρησή τους.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μιχαλης
    Μιχαλης says:

    Επειδή με έχει φαει η αγωνία μου μήπως ξέρει καποιος τι περιπου θα κανει η Στεφάνια στην σκηνή της Eurovision

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *