Κύπρος: Η Έλενα Τσαγκρινού ερμηνεύει το El Diablo στο The 2Night Show του ANT1!

Στο σημερινό επεισόδιο του The 2Night Show του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένη ήταν η Έλενα Τσαγκρινού. Λίγες ημέρες προτού φύγει για το Ρότερνταμ, η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ ερμήνευσε και ζωντανά το El Diablo.

Η Έλενα Τσαγκρινού συνάντησε τον Γρηγόρη, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision. Η όμορφη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το τραγούδι «El Diablo». Σχολιάζει τις σφοδρές κριτικές που δέχτηκε. Εξήγησε το νόημα των επίμαχων στίχων του κομματιού, ενώ παρουσίασε και λεπτομέρειες για το πώς θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός της Eurovision, λόγω των συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων. Μεταξύ άλλων, μιλάει για τον σύντροφό της, για το πρόβλημα υγείας που εκείνος αντιμετώπισε, αλλά και για την απόφασή της να σταθεί βράχος στο πλευρό του. Επίσης, εξηγεί γιατί τελικά ο Mike δεν θα τη συνοδέψει στο Ρότερνταμ.

Η Έλενα Τσαγκρινού μάς έδωσε και μια μικρή γεύση από τη Eurovision, ερμηνεύοντας ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής το «El Diablo».

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube. 

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η καλύτερη της ερμηνεία ως τώρα. Μακάρι να το πει τόσο καλά και σε συνδυασμό με την χορογραφία!!
    Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την Στεφανία! Καλή επιτυχία και στις δυο τους!!

    Απάντηση
  2. Ak
    Ak says:

    Περίμενα να το πει χειρότερα.
    Μπράβο της πάντως αλλά μόνο εμένα αυτό το υπερβολικό ill give my heart to el diablo που τραγουδάει στην αρχή με εκνευρίζει εντελώς?θα την δούμε σε λίγες μέρες τι θα κάνει.

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Δυστυχώς ακόμα και απο τα λεγόμενα της βγάζει έλλειψη αυτοπεποίθησης ακομα και για το ίδιο το τραγούδι το οποίο είπε μετριότατα και υπερβολικα στημένα με φωνή ψεύτικη. Το δε ”Μόνο η αγάπη” της Βίσση, το είπε τελειως μονοκόμματα. Επίσης πρέπει να γίνει επειγόντως και πάλι μελαχρινή, βγαίνει τελείως άχρωμη!

    Απάντηση
    • Antonis
      Antonis says:

      Μα σου το είπε και κάποιος άλλος ξανά…. εσύ όπου δεις άρθρο για την Κύπρο και το την Έλενα τρέχεις να πεις τα χειρότερα…. Έιτε σου αρέσει είτε όχι η Κύπρος αρέσει και θα σκίσει και φέτος… περαστικά!

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Καταρχάς δες πιο κατω το σχόλιο του Απόστολου Μπογιάννου, ενος εκ των συντακτών του περιοδικού που σας καλεί να σέβεστε τις διαφορετικές γνώμες απο την δική σας. Και θα σου πω αυτά που είπα και πριν, μάθετε να σέβεστε τις απόψεις των αλλων που είναι διαφορετικες απο την δική σας. Αυτό που κάνετε είναι Bullying σε οποιον εκφραζεται και λεει οτι δεν του αρεσει η Τσαγκρινου και το τραγουδι της..πραγματικα δεν πιστευα οτι υπάρχει τετοια στοχοποιηση και τετοιος κρυφος φασισμος. Στη Δημοκρατια υπαρχει η πολυφωνία, δεν σας το έμαθαν αυτό? Είναι πραγματικά τρομακτικό που ολοι οι Κυπριοι σπευδετε να πετροβολησετε οποιον λεει οτι δεν του αρεσει το τραγουδι καθως και η Τσαγκρινου, επιτιθεστε και το βαφτιζετε ζήλια η ο,τιδηποτε. Είναι ντροπη να παραφραζετε τα λεγομενα των αλλων κι επισης, και αναρωτιεμαι οπως κι εγω εχω εμμονη,κατα τα λεγομενα σου, ετσι και οοοολοι υπολοιποι που εχουν σχολιασει εδω οτι δεν τους αρεσει η Τσαγκρινου , το τραγουδι καθως και ο τροπος που τραγουδαει, είναι ολοι κακοπροαιρετοι? Θες να μας πεις οτι παθαμε ομαδικη παρακρουση γιατι λεμε την αποψη μας? Συνελθετε κυπριοι και μη και σεβαστειτε τις διαφορετικες αποψεις.Φτανει πια αυτος ο φασισμος, δεν τολμαει κανεις πια να πει την αποψη του και πεφτετε να τον φατε! Τα σχολια ειναι για να λεμε την αποψη μας, ουτε με την χωρα εχει να κανει ουτε με τον κυπριακο λαο, καθαρα και μονο με το τραγουδι και την τραγουδιστρια, τα οποια επιτελους χωνεψτε το δεν αρεσουν σε ολους! Και παρακαλω πολυ τους συντακτες του σαιτ να παρεμβουν και να επιβαλλουν την ταξη γιατι εδω προκειται για διαδικτυακο bullying και στοχοποιηση. Ολοι μπορουν και πρεπει να λενε την αποψη τους!

        Απάντηση
  4. MARGARITA
    MARGARITA says:

    Εμενα αυτο που με φοβιζει δεν ειναι η φωνη-το λεει καλα το τραγουδι,τις νοτες τις πατάει και με τα φωνητικα και τα εφε δε θα ειναι καθολου η φωνη το προβλημα αν και η προφορα δεν ειναι πολυ καλη
    Το προβλημα με την Τσαγκρινου ειναι η ελλειψη εκφρασης στο προσωπο.Και στο βιντεοκλιπ ειχε το βλεμμα της αγελαδας και οσο την εχω δει απ το πολυ μποτοξ δεν εχει εκφρασεις το προσωπο.
    Και η εκφραση στο προσωπο ειναι πολυ σημαντικη για ενα τραγουδι.
    Ελπιζω να διαψευστω κι αν διαψευστω θα παει καλα το τραγουδι

    Απάντηση
    • MARGARITA
      MARGARITA says:

      Γενικα τραγουδαει χωρις συναισθημα,δε σε βάζει μέσα στο τραγουδι,δε σου φτιάχνει κλιμα.
      Ασε που οσες φορες εχει τραγουδησει χανει ολο τις καμερες της και κοιταει αλλου γι αλλου.
      Ελπιζω να μη συμβει κι αυτο στη Γιουροβιζιον

      Απάντηση
  5. Batman
    Batman says:

    Εχουμε γεμίσει στους κομπλεξικούς πάλι.
    Οι μισοί θα βρουν κάτι αρνητικό να πουν για την Στεφανία και οι άλλοι μισοί κάτι αρνητικό για την Έλενα.
    Μια χαρά είναι και τα δυο τραγούδια. Και οι τραγουδίστριες έχουν όλο το πακέτο να τα πάνε καλά.
    Πριν κράξετε και αρχίσετε να λέτε απο μένα είναι οχι και τα σχετικά, ακούστε και τα άλλα φετινά τραγούδια.
    Ισως είναι και απο τις λίγες χρονιές που Ελλάδα και Κύπρος αξίζουν τοπ10.
    Λίγες μέρες έμειναν για τις πρόβες. Ολα θα κριθούν πάνω στην σκηνή.
    Ας το χαρούμε!!!

    Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Δεν είναι θέμα κραξιματος, είπε την γνώμη του ότι δεν του αρέσει,νομίζω είναι ελεύθερος να το κάνει.Σε εσένα αρέσει,σε αυτόν όχι.Γιατι να είναι αντικείμενο σύγκρουσης? Τα σχόλια είναι γι’αυτο,για να λέμε την γνώμη μας.

      Απάντηση
  6. MARGARITA
    MARGARITA says:

    Εγω θελω να διευκρινισω πως μ αρεσει πολυ το τραγουδι της Κυπρου και της Ελλαδας οχι.
    Επισης δεν ειμαι φαν της Στεφανιας μεχρι τώρα αλλα μενει να τη δω ον στειτζ κι αυτο μπορει ν αλλαξει
    Βασικα ομως φετος στηριζω Κυπρο γιατι μ αρεσει πολυ το τραγουδι και οι παρατηρησεις μου ειναι καλοπροαιρετες

    Απάντηση
  7. Apostolos Bogiannos
    Apostolos Bogiannos says:

    Καλησπέρα σας! Θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε μεταξύ σας και να λείπουν οι ανάρμοστοι χαρακτηρισμοί. Επίσης, να μάθετε να σέβεστε την άποψη του καθενός και να μην του επιτίθεστε! Σας ευχαριστώ!

    Απάντηση
  8. McQueen
    McQueen says:

    Ελενάκι μας η φωνή σου είναι απίστευτη! Σε ένα καθαρά ραδιοφωνικό τραγούδι εσύ το ξεσκίζεις και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το έχεις! Το τραγούδι σου είναι ίσως το καλύτερο στο είδος του φέτος και είσαι μια από τις ωραιότερες γυναικείες παρουσίες της φετινής Eurovision. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη. Θα πας πολύ ψηλά και σίγουρα ο διαγωνισμός θα σου ανοίξει πολλές πόρτες και νέους μουσικούς δρόμους και ορίζοντες εντός και εκτός χώρας. Ήδη λόγω του διαγωνισμού σε γνωρίζει μεγάλο κοινό σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Καλή επιτυχία κοριτσάρα μας αν και είναι δεδομένο ότι θα την έχεις!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *