Eurovision 2021: Δεύτερη τεχνική πρόβα Ιταλίας

Σάββατο 15 Μαΐου και η Ιταλία ανοίγει πρώτη το πρόγραμμα των σημερινών δεύτερων τεχνικών προβών των Big 5 χωρών καθώς και των Κάτω Χωρών (Ολλανδία). Το ροκ συγκρότημα από την Ιταλία, οι Måneskin έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν από την στιγμή που κέρδισαν το χρίσμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. Όντας ένα από τα φαβορί (για άλλη μία φορά η Ιταλία) κατάφεραν να ανεβάσουν κι άλλο τις αποδόσεις τους και πλέον μετά την πρώτη πρόβα βρίσκονται στη 2η θέση των στοιχημάτων στην κατηγορία πιθανότητας νίκης.

 

Η 2η πρόβα

Måneskin είναι η πρώτη συμμετοχή για σήμερα που ανεβαίνει στη σκηνή για τη 2η πρόβα. Η παρουσίαση ξεκινάει με το τραγουδιστεί να βρίσκεται στο πίσω μέρος της σκηνής και στη συνέχεια να παίρνει θέση στο κέντρο, μπροστά από την πλατφόρμα πάνω στην οποία βρίσκονται τα άλλα μέλη του συγκροτήματος. Αυτή τη φορά το συγκρότημα φοράει διαφορετικά ρούχα από την πρώτη τους πρόβα. Πολλή ενέργεια και έντονος φωτισμός. Στο πρώτο run δεν προστέθηκαν τα πυροτεχνήματα. Φωνητικά πολύ καλή πρόβα.

Στο τρίτο run στο τελευταίο  μέρος του κομματιού η σκηνή γεμίζει φωτία και πυροτεχνήματα!

https://youtu.be/bKVfCCSfcPg

 

EBU/ Andres Putting

 

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *