Eurovision 2021: Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Κροατίας!

Ακολουθεί η Κροατία που εκπροσωπείται από την 22χρονη pop star Albina με το χορευτικό τραγούδι Tick-Tock. Στην πρώτη της πρόβα, η Albina κέρδισε τις εντυπώσεις με την πηγαία γοητεία της και την προσεγμένη σκηνική της εμφάνιση, την οποία επιμελήθηκε ο Marvin Dietmann. Στην εμφάνισή της ξεχώρισε η στιγμή που τη βλέπουμε να πολλαπλασιάζεται, όπως η Iveta από την Αρμενία το 2016, ενώ φωνητικά θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Η δεύτερη πρόβα

Η δεύτερη πρόβα της Κροατίας ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη. Η χαρισματική Albina γράφει εξαιρετικά στην κάμερα και σήμερα απέδωσε πολύ καλύτερα φωνητικά. Μια ακόμη ανεβαστική εμφάνιση με μωβ-μπλε χρώματα και 80s αισθητική που φαίνεται να έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου. Τα φωνητικά αλλά και ορισμένες λεπτομέρειες , όπως η στιγμή που οι χορευτές σηκώνουν την τραγουδίστρια, μπορούν να διορθωθούν.

Στο δεύτερο κιόλας run τα φωνητικά αλλά και η συγκεκριμένη λεπτομέρεια διορθώθηκαν σε σημαντικό βαθμό.

Στο τρίτο run προστίθενται πυροτεχνήματα!

Albina, Croatia, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 12 May 2021

Albina, Croatia, Second Rehearsal, Rotterdam Ahoy, 12 May 2021

Photos: Andres Putting / EBU

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *