Άγιος Μαρίνος: Η Senhit δεν γνώριζε μέχρι τέλους αν θα έρθει στο Ρότερνταμ ο Flo Rida!

Η Senhit μιλώντας στο Vanity Fair αποκάλυψε πως κατά την προετοιμασία της Eurovision 2021 δεν γνώριζε αν πραγματικά ο Flo Rida θα εμφανιζόταν μαζί της στο Ρότερνταμ και εξηγεί το γιατί:

Δεν γνώριζα μέχρι τέλους εάν θα ερχόταν. Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα μυστήριο γύρω του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν εύκολο να ταξιδέψει από την Αμερική.

Επιπλέον, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα:

Φυσικά και δεν περίμενα τη νίκη, αλλά απογοητεύτηκα με το τελικό πλασάρισμα. Ήταν η δεύτερη φορά που συμμετείχα και θα έπρεπε να το θυμάμαι, αντίθετα όμως, υπάρχει ένα μέρος μέσα μου που το ξεχνά. Ο Άγιος Μαρίνος άξιζε περισσότερα.

Μιλώντας για το τι θα ακολουθήσει μετά από δυο χρόνια αναμονής για το Διαγωνισμό της Eurovision , η Senhit αναφέρει:

Υπάρχουν χιλιάδες project, το ‘Adrenalina’ λειτουργεί πολύ καλά. Θέλουμε να κάνουμε ένα remix για το καλοκαίρι, θα υπάρξει συνεργασία με ένα μεγάλο όνομα και θα κυκλοφορήσει νέο single. Είναι δύσκολο να αρχίσω από το μηδέν, μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας για το διαγωνισμό. Αισθάνομαι ευτυχισμένη αν και έχασα αλλά είμαι έτοιμη για πολλά όμορφα πράγματα που έρχονται.

Ο Άγιος Μαρίνος τερμάτισε στην 22η θέση του Μεγάλου Τελικού , ωστόσο , το έθνος πήρε τους πρώτους του 12 πόντους από την επιτροπή της Πολωνίας.

https://www.youtube.com/watch?v=TkhiH-JXFPs

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή:Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *