Ελλάδα: Με τις Δώρα Χειράκη και Σοφία Δρανίδου ξανά μαζί η Stefania!

Το υπέροχο κλίμα που υπήρξε μεταξύ της ελληνικής αποστολής φέτος στο Ρότερνταμ και οι τυχεροί που βρεθήκαμε εκεί και είδαμε ιδίοις όμμασι, συνεχίζεται. Η Stefania που βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές δεν έχασε ευκαιρία και συναντήθηκε με την Δώρα Χειράκη, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ και υπεύθυνη του project Eurovision, αλλά και την Σοφία Δρανίδου, αρχηγό της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό.

Σε χαλαρό κλίμα πλέον, οι τρεις τους βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας και όλα όσα σας μεταφέραμε τους προηγούμενους μήνες. Το πόσο πολύ πίστεψε η ΕΡΤ την Stefania, αλλά και πόσο κοντά της βρέθηκαν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, προεξάρχοντος βέβαια της Δώρας Χειράκη και της Σοφίας Δρανίδου, που επί καθημερινής βάσεως συνεργάζονταν με την Stefania, για να έρθει το αποτέλεσμα που είχαμε στον τελικό του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η Stefania δεν δίστασε να δημοσιεύσει στα κοινωνικά της δίκτυα, ένα στιγμιότυπο από την γεμάτο αγάπη αυτή συνάντηση, σχολιάζοντας:

Ξανά μαζί και είναι υπέροχο!

Από την συνάντηση φυσικά έλειπαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Ηλίας Κοκοτός και Φωκάς Ευαγγελινός. Οι δύο πρώτοι βρίσκονται από χθες στο Σότσι της Ρωσίας για το New Wave Festival, όπου ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα είναι για μία ακόμη φορά εκ των κριτών του φεστιβάλ, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι εκτός Αθηνών, για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Χωρίς υπερβολή η Stefania είναι ένα από τα πρόσωπα της ΕΡΤ, αφού η ελληνική δημόσια τηλεόραση την ανέδειξε και την επέβαλε θα λέγαμε στα μουσικά πράγματα της χώρας, έχοντας απέναντι της την δυσπιστία (στην καλύτερη των περιπτώσεων), ολόκληρου σχεδόν του μιντιακού κατεστημένου. Οι σχέσεις λοιπόν της Stefania με τους ανθρώπους της ΕΡΤ παραμένουν στο ζενίθ και θα έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε συχνά πυκνά μέσα από την συχνότητα της.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Stefania στις 29 Αυγούστου, θα τραγουδήσει ζωντανά στην Πολωνία, στα πλαίσια του Wakacyjna Trasa Dwójki 2021. Η ΕΡΤ από την άλλη πλευρά ετοιμάζεται σιγά σιγά, για τις διαδικασίες επιλογής του νέου μας εκπροσώπου στον διαγωνισμό, ελπίζοντας πως και με τον διάδοχο της Stefania, θα έχουν μία ονειρική συνεργασία, όπως την φετινή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *