Ελλάδα: Η Joanne κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ!

Η μάχη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022 θα είναι σκληρή και μία ακόμα υποψηφιότητα προστέθηκε προ ολίγου και επίσημα στη διεκδίκηση του χρίσματος της ΕΡΤ για την Ιταλία. Ο λόγος, φυσικά, για την Joanne, κατά κόσμον Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη από τις 17 Σεπτεμβρίου, η 19χρονη ερμηνεύτρια αναμενόταν να αποτελέσει και επίσημα την πρόταση της MINOS EMI για τη Eurovision 2022. Όπερ και εγένετο. Έχοντας τις ευλογίες της coach της στο The Voice Έλενας Παπαρίζου και της δασκάλας φωνητικής της, Μαντώς, η νεαρή τραγουδίστρια θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της ώστε εκείνη να είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Η πρόταση της νικήτρια του Voice περιλαμβάνει ήχο σύγχρονο, upbeat και συναισθηματικό, ακριβώς στο στυλ το οποίο θέλει να εκπροσωπεί η Joanne.

Προκειμένου να υποβάλλει την καλύτερη δυνατή πρόταση στην ΕΡΤ, η Joanne επέλεξε να συνεργαστεί με γνώριμα πρόσωπα. Συνεργάζεται, λοιπόν, με τον DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τους ARCADE( Ελλάδα 2020 και 2021), οι οποίοι έχουν επιμεληθεί και το πρώτο της single “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Παράλληλα, στην ομάδα της βρίσκεται και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2022; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω είναι κάπως νωρίς να δοκιμάσει κάτι τέτοιο… Την τελευταία φορά που νικητής του voice, την αμέσως επόμενη χρονιά απο την ίδια μάλιστα δισκογραφική επιχείρησε να μας εκπροσωπήσει δεν πήγε πολύ καλά και μάλιστα η τότε εκπρόσωπος μας (Μ.Ε Κυριάκου) μετά τη eurovision εξαφανίστηκε απο τα μουσικά δρόμενα…
    Επομένως, ας “στεριώσει” η JOANNE μουσικά και σε 2-3 χρόνια ας επιχειρήσει. Ωστόσο σίγουρα έχει μια πολύ καλή φωνή.

    Απάντηση
  2. Music-Man
    Music-Man says:

    Με τοσα ονόματα φέτος, τόσο αντίθετα μουσικά μεταξύ τους, και με σίγουρα αξιόλογες προτάσεις, σκέφτομαι τι ωραίο εθνικό τελικό θα κάναμε! Και θα ήταν μάλλον και δύσκολη η επιλογή μας, αν είχαμε μεγαλύτερο μερίδιο ως κοινό στην επιλογή! Μακάρι να αναδειχτεί ο καλύτερος για φέτος και μακάρι του χρόνου να έχουμε τόσες αξιόλογες επιλογές!
    Πολλά μπράβο και καλή επιτυχία σε όλους!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *