Ελλάδα: Κατατέθηκαν οι πρώτες προτάσεις στην ΕΡΤ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Εβδομάδα εξελίξεων η τρέχουσα για τις διαδικασίες επιλογής της επόμενης ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022, αφού στις 10 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία της ΕΡΤ, για την υποβολή προτάσεων – υποψηφιοτήτων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ήδη κατατέθηκαν οι πρώτες προτάσεις!

Πρόκειται για καλλιτέχνες που δεν είναι ευρέως γνωστοί, οι οποίοι όμως κατέθεσαν την πρόταση τους με την συνδρομή κάποιας δισκογραφικής εταιρείας ή κάποιας εταιρείας παραγωγής. Πιο συγκεκριμένα, είναι προτάσεις των μικρότερων δισκογραφικών εταιρειών της χώρας, που όμως αποφάσισαν με τις δικές τους δυνάμεις να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό.

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως μεταξύ των προτάσεων που υποβλήθηκαν, υπάρχουν και κάποιες συμμετοχές από καλλιτέχνες και δημιουργούς του εξωτερικού.

Κανένα από τα ονόματα που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα (Good Job Nicky, Καλομοίρα, Joanne, Amanda Georgiadis, Ηλίας Κόζας, Evangelia, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου), δεν έχει ακόμα καταθέσει την πρόταση του στην ΕΡΤ, αν και αναμένεται οι περισσότεροι τουλάχιστον εξ αυτών, να το πράξουν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε πως την τελική απόφαση για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι, που θα μας εκπροσωπήσει στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα λάβει μία καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ, με επικεφαλής τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και μέλος του ΔΣ της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα, όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

3 ΣΧΟΛΙΑ
      • gogos
        gogos says:

        Γιατί σου φάνηκε περίεργη η ερώτησή μου;
        Απλά, όπως έχουν ανακοινώσει ΟΛΑ τα ονόματα (και κάποια από αυτά κατ΄αποκλειστικότητα του site) που έχουν έχουν δηλώσει ενδιαφέρον, έτσι και τώρα θα μπορούσαν να τα αναφέρουν. Και στην τελική δεν ζήτησα κάτι. Ρώτησα μόνο αν θέλουν…

        Υ.Γ
        Την ειρωνεία στην επιστρέφω…

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *