Ηνωμένο Βασίλειο: Οι ABBA είναι πρόθυμοι να γράψουν το τραγούδι για την Eurovision με μία προϋπόθεση!

Οι ABBA δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο, βάζοντας ένα το τέλος στα χρόνια της κακοδαιμονίας του στον διαγωνισμό της Eurovision, γράφοντας το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον επόμενο διαγωνισμό.

Το σουηδικό συγκρότημα – το οποίο αποτελείται από τους Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus , Benny Andersson και Anni-Frid Lyngstad – δήλωσε ότι θα χαρεί να γράψει ένα τραγούδι για το Ηνωμένο Βασίλειο το 2022, αν επρόκειτο για τον κατάλληλο καλλιτέχνη. Η δήλωση μάλιστα έγινε στην εκπομπή του BBC, Breakfast.

Ποιος είναι ο κίνδυνος; Δεν μπορείς να είσαι χειρότερος από τον προηγούμενο (εννοώντας τον James Newman που ήρθε τελευταίος στον τελικό της Eurovision 2021). Αλλά πρέπει να είναι με έναν πολύ καλό ερμηνευτή- όπως η Dua Lipa .

ABBA

Οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται μετά την ανακοίνωση του BBC πως η εταιρεία διαχείρισης μουσικής της Dua Lipa θα βοηθήσει στην επιλογή της επόμενης συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision.

Η TaP θα επιλέξει τον εκπρόσωπο και το τραγούδι του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2022. Η εταιρεία – η οποία εκπροσωπεί επίσης την Ellie Goulding, τη Hailee Steinfeld και τη Lana Del Rey – θα συνεργαστεί με το BBC, για τον επόμενο διαγωνισμό, ελπίζοντας πως θα βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία της, ώστε επιτέλους να ξεκολλήσει η πάλαι ποτέ υπερδύναμη του θεσμού από τις τελευταίες θέσεις.

Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκε στο τοπ10 της βαθμολογίας, ήταν το 2009 με την Jade και το It’s My Time, που κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει η TaP, αναζητά έναν έμπειρο καλλιτέχνη στα lives, κάτι που προφανώς υπονοούν και οι ABBA με την παραπάνω δήλωσή τους.

Οι ABBA  κυκλοφορούν σήμερα τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο μετά από σχεδόν 40 χρόνια, απογοητεύοντας όμως τα εκατομμύρια των ακολούθων τους, αφού δήλωσαν πως το Voyage θα είναι και η τελευταία δισκογραφική τους δουλειά.

Θα θέλατε τους ABBA συνθέτες της επόμενης συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου στο διαγωνισμό;

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *