Ρουμανία: Με εθνικό τελικό η επιλογή της συμμετοχής!

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας, TVR, μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε τον τρόπο επιλογής της επόμενης συμμετοχής της χώρας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, στο Τορίνο της Ιταλίας.

Με τη δημοσίευση ενός βίντεο 40 δευτερολέπτων, είναι επίσημο ότι ο επόμενος εκπρόσωπος θα προκείψει μέσα από εθνικό τελικό. Έτσι, από τις 26 Νοεμβρίου οι ανδιαφερόμενοι μπορούν να αρχίσουν να καταθέτουν τις συμμετοχές τους, έχοντας προθεσμία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου.

 

 

Η Ρουμανία θέλει διακαώς ένα καλό αποτέλεσμα στην επερχόμενη διαοργάνωση, καθώς έχει να βρεθεί στον Μεγάλο Τελικό από το 2017. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, στις 5 Ιουλίου, η δημόσια τηλεόραση οργάνωσε εκπομπή στην οποία συζητήθηκαν τα λάθη τα ρουμανικής αποστολής τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα της τελευταίας συμμετοχής με τη Roxen που από φαβορί για μια θέση στη δεκάδα, τελικά έμεινε εκτός τελικού. (Μπορείτε να δείτε τι συζητήθηκε στην εκπομπή αυτή πατώντας εδώ)

Εσείς τι πιστεύετε; Θα καταφέρει η χώρα του Κόμη Δράκουλα να βρει ξανά το δρόμο των τελικών; Γράψτε μας στα σχόλια.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com για όλα τα νεότερα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της Ρουμανίας, καθώς και των υπόλοιπων 40 χωρών του Διαγωνσιμού Τραγουδιού της Eurovision 2022.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ελπίζω να το βρούν μετά από 3 σερί αποκλεισμούς. Προσωπικά και οι 3 συμμετοχες τους μου άρεσαν αν και κατανοώ γιατί έμειναν στον ημιτελικό, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *