Ελλάδα: Ο ρόλος του Δημήτρη Κοντόπουλου στο project Eurovision 2022!

Ένα follow του παραγωγού και συνθέτη του τραγουδιού, με το οποίο η Αμάντα Γεωργιάδη κέρδισε το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022, στον Δημήτρη Κοντόπουλο, ήταν αρκετό για ξεκινήσει συζήτηση για το ποιος θα είναι ο ρόλος του πετυχημένου δημιουργού στην ελληνική συμμετοχή στον επερχόμενο μουσικό διαγωνισμό.

Διαδικτυακοί φίλοι είναι εδώ και κάποιες ημέρες ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Bjørn Helge Gammelsæter, ο Νορβηγός μουσικός που υπογράφει μαζί με την Αμάντα την ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2022. Φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού είναι ήδη γνωστό πως μαζί με την Amanda Georgiadis Tenfjord θα ταξιδέψουν στο Τορίνο για λογαριασμό της Ελλάδας, τόσο ο Φωκάς Ευαγγελινός όσο και ο Ηλίας Κοκοτός. Αμφότεροι είναι συνεργάτες και φίλοι, έχοντας πάντοτε μαζί τους τον Δημήτρη Κοντόπουλο, στον απαιτητικό στίβο του διαγωνισμού της Eurovision.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας λοιπόν πληροφορίες ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στο project, καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, ενώ τόσο ο Φωκάς Ευαγγελινός, όσο και ο Ηλίας Κοκοτός εμπιστεύονται απόλυτα τις γνώσεις και την εμπειρία του, ειδικά στο μουσικό κομμάτι.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι και αν θα έχει κάποιο πιο ενεργό/φανερό ρόλο στο όλο εγχείρημα, σαν παραγωγός του κομματιού. Σας θυμίζουμε πως η Amanda και ο Bjorn δουλεύουν εντατικά αυτό το διάστημα την τελική εκδοχή του τραγουδιού, αφού μετά τις γιορτές θα πρέπει να γίνει το γύρισμα του video clip.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει σε προηγούμενά μας άρθρα, ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογράφει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την συμμετοχή της Ρωσίας στην Eurovision 2022, χωρίς φυσικά να αποκλείεται η έκπληξη να είναι ο δημιουργός του τραγουδιού και κάποιας ακόμη χώρας. Όλα αυτά όμως θα τα δούμε εν ευθέτω χρόνω και όταν οριστικοποιηθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Dream Team και τις συμμετοχές της στην Eurovision 2022!

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Χωρίς να γνωρίζω θα κάνω μια υπόθεση! Σε ένα τραγούδι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει όχι μόνο η παραγωγή αλλά και το τελικό master! Στο Last Dance είχε γίνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό. Ίσως λοιπόν το κομμάτι γίνει mastered στην Ρωσία, στον συνεργάτη του Δημήτρη Κοντόπουλου.

    Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Μπορούμε να προσάψουμε ότι θέλετε στον Κοντόπουλο, αλλά όλα κι όλα, σαν παραγωγός είναι εξαιρετικός! Στο Last Dance είχε γίνει καταπληκτική δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Οπότε μόνο χαρούμενος είμαι!

    Απάντηση
    • amalonelywizard
      amalonelywizard says:

      Το last dance ήταν στην αρχή μπαλάντα και μετά οι Arcade το δούλεψαν και το έκαναν σε αυτό που ξέρουμε, οπότε δεν ευθύνεται ο Κοντόπουλος για το τελικό αποτέλεσμα, λυπάμαι που σρο χαλάω!

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Μιλάμε για την παραγωγή καλέ μου άνθρωπε όχι για την μορφή! Οι Arcade έκαναν την μουσική και η Stefania ηχογράφησε το demo αλλά την παραγωγή την έκανε ο Κοντόπουλος!

        Απάντηση
  3. Mode
    Mode says:

    Υπέροχα νέα για την συμμετοχή μας. Όπως αναφέρουν και παραπάνω ο Κοντοπουλος σαν παραγωγός είναι ακόμη καλύτερος από συνθέτης. Αισιόδοξω για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και το 2022.
    Έτσι μπράβο δίνετε πόνο σε όλους αυτούς που μαυρίζουν ότι έχει να κάνει με ΕΡΤ και dream team και υποστηρίζουν οτιδηποτε άλλο. Ξέρουμε και γνωρίζουμε όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο κ. Αργυρίου και μην μασάτε δεν είναι τυχαίες οι επιθέσεις ούτε προς εσάς.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Όποιος άνθρωπος δεν είναι τυφλωμένος από εμπάθεια ή δεν υπηρετεί αλλοτριους σκοπους τότε σαφώς κ χαίρεται με την εξέλιξη αυτή. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη είναι πολύ σημαντική για εμάς. Συνεχίζουμε δυναμικά να υποστηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή.

      Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Οι συνεργασίες μόνο για καλό είναι. Ειδικά όταν εμπλέκονται άνθρωποι (όπως ο Κοντόπουλος) που ξέρουν καλά και από μουσική, αλλά και τον διαγωνισμό.

    Μακάρι να έχουμε ΚΑΙ φέτος ένα καλό αποτέλεσμα! Να πω την αλήθεια μου, οι μπαλάντες δεν είναι το αγαπημένο μου είδος και σπάνια μου αρέσουν.
    Καλή επιτυχία και εύχομαι ό,τι καλύτερο για την πορεία του τραγουδιού-συμμετοχής μας!

    Απάντηση
  5. Ελένη
    Ελένη says:

    Από την αρχή πίστευα ότι ο Κοντόπουλος θα είχε ρόλο στην συμμετοχή, και πολύ λένε ότι έχει γράψει και το κομμάτι.
    Η εμπειρία του πάντως σίγουρα θα βοηθήσει.

    Απάντηση
  6. Vas
    Vas says:

    Αντε τώρα να περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο που θα βγει το τραγούδι μας. Παιδιά δεν ξέρω τι λένε κάποιοι αλλά εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα για την Amanda και όλο αυτό που πάει να στηθεί για την Ελλάδα φέτος. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα από το τραγούδι με το βιολί είναι epic!!

    Απάντηση
    • 12345
      12345 says:

      Πραγματικά κάνω τον σταυρό μου αυτό το απόσπασμα να ήταν από την συμμετοχή μας, διότι η ενορχήστρωση ήταν πανέμορφη και θα ξεχωρίσει.

      Απάντηση
  7. GrPower
    GrPower says:

    Γιάννη έχουν ήδη ξεκινήσει να διαγραφούν προφίλ στο φόρουμ. Απελπισία τους έπιασε. Ήταν καιρός να τελειώνει όλο αυτό και μπράβο.

    Απάντηση
  8. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και την στήριξη, όπως είπα και παραπάνω είναι πολύ σημαντική. Είναι παρήγορο πως υπάρχουν πολλοί fans που σκέφτονται με υγεία, χωρίς τοξικότητα, αντιλαμβανόμενοι πως το σχόλιο και η κριτική (ακόμη και η κακή κριτική), δεν σημαίνει διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντίες, λάσπη. Συνεχίζουμε για αυτό που αγαπάμε, στηρίζοντας την ελληνική συμμετοχή!
    Το ζήτημα προς το παρόν που έχει δημιουργηθεί τελειώνει εδώ. Δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν εκ των συγκεκριμένων χρηστών, ζητώντας μου συγγνώμη, παραδεχόμενος το σφάλμα του και λέγοντας πως παρασύρθηκε από την γενικότερη συζήτηση εκεί. Τέλος καλό όλα καλα προς το παρόν.
    Όπως εχετε διαπιστώσει ουδέποτε αρνηθηκαμε σχολιο που μπορεί να ήταν και πολύ αρνητικό για εμάς, αρκεί φυσικά να μην υβρίζει ή να μην συκοφαντεί. Ας κρατήσουμε το επιπεδο υψηλό, ανταλλάσσοντας απόψεις, προσφέροντας σε έναν εποικοδομητικό διάλογο και όχι καταντώντας ο πάτος του διαδικτύου.
    Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους!

    Απάντηση
  9. KostasEV
    KostasEV says:

    Τέλειο νέο η συμμετοχή του Κοντόπουλου. Γνωρίζει 100% τι θα πει Eurovision και θα βοηθήσει πολύ πιστεύω. Και φέτος η συμμετοχή μας έχει όλα τα εχέγγυα να πάει καλά, είναι πολύ σημαντικό αυτό.
    Πολύ θετικό ότι υπάρχει άπλετος χρόνος να δουλέψει η ομάδα

    Απάντηση
  10. Dimitris
    Dimitris says:

    Πολύ ελπιδοφόρα ολα αυτα για την ελληνικη συμμετοχή. Όσο αφορά Γιάννη τα του φόρουμ όπως γράφει και ένας παραπάνω δεν χρειάζεται να ασχολείστε. Ξέρουμε καλά το ρόλο τους τόσα χρόνια. Μόνιμα θαψιμο στην ΕΡΤ και στην dream team και αποθέωση στο ρικ. Τους ενοχλεί ιυ επιτέλους κάποιος υποστηρίζει δημόσια τόσο την Έλληνικη συμμετοχή. Είμαστε μαζί σας!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *