Ολλανδία: 19 εκατομμύρια ευρώ κόστισε η διοργάνωση της Eurovision 2021!

Ο ολλανδικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NOS, συνδιοργανωτής της Eurovision 2021 μαζί με τους σταθμούς, AVROTROS και NPO, αποκάλυψε το κόστος του φετινού Διαγωνισμού.

Η διοργάνωση λοιπόν της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ είχε κόστος 19 εκατατομμυρίων ευρώ, ποσό που ήταν χαμηλότερο από τον προϋπολογισμό που είχε αρχικά παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, η εκδήλωση θα κόστιζε 22,7 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 3,7 εκατομμύρια περισσότερο από το αρχικά προϋπολογισθέν ποσό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Ρότερνταμ, δήλωσε ικανοποιημένο και ενθουσιασμένο με το αποτέλεσμα της φιλοξενίας της Eurovision 2021, σημειώνοντας ότι η πόλη συγκέντρωσε 2,8 εκατομμύρια ευρώ για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, με το μεγαλύτερο μέρος του όγκου να προέρχεται από κρατήσεις ξενοδοχείων. Ωστόσο, το κέρδος ήταν χαμηλότερο από το αναμενόμενο κατά την περίοδο πριν από την πανδημία, καθώς την περίοδο του Διαγωνισμού, το Ρότερνταμ είχε πρακτικά πλήρη περιορισμό, με εστιατόρια, μπαρ, μουσεία και καταστήματα μη βασικών προϊόντων κλειστά για το κοινό.

Με αυτόν τον τρόπο, η Eurovision 2021 γίνεται μια από της φθηνότερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων.

Μετά την νίκη των Måneskin, η Eurovision 2022 θα διοργανωθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, στις 10, 12 και 14 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην Eurovision.

Πηγή: nos.nl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *