Τελευταία Εξέλιξη: Η Alina Pash δηλώνει πως αποσύρεται από τον διαγωνισμό!

Ενώ η δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας ανακοίνωσε από το πρωί, πως την Παρασκευή θα συνεδριάσει για να αποφασίσει σχετικά με όλα όσα έχουν προκύψει γύρω από την συμμετοχή της στην Eurovision 2022, η Alina Pash νικήτρια του εθνικού τελικού, με ένα δραματικό της μήνυμα στο instagram δηλώνει πως αποσύρει την υποψηφιότητα της από την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό!

Είμαι πολίτης της Ουκρανίας, ακολουθώ τους νόμους της Ουκρανίας, προσπαθώ να φέρω τις παραδόσεις και τις αξίες της Ουκρανίας στον κόσμο…

Είμαι καλλιτέχνης, όχι πολιτικός. Δεν έχω έναν στρατό από άτομα δημοσίων σχέσεων, μάνατζερ, δικηγόρους για να αντισταθώ σε όλη αυτή την επίθεση και την πίεση, τη διάρρηξη των κοινωνικών μου δικτύων. απειλές. Και επίσης απολύτως απαράδεκτη διατύπωση ότι οι άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους χωρίς να κατανοούν την κατάσταση και να ξεχνούν την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη της Ουκρανίας

Δεν θέλω αυτόν τον εικονικό πόλεμο και το μίσος. Ο κύριος πόλεμος τώρα είναι εξωτερικός, ο οποίος ήρθε στη χώρα μου το 2014.

Δεν θέλω να είμαι πια σε αυτή τη βρώμικη ιστορία. Με βαριά καρδιά αποσύρω την υποψηφιότητά μου ως εκπρόσωπος της Ουκρανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Δυστυχώς. Λυπάμαι πολύ.

Θα επικοινωνήσουμε με το Δημόσιο και θα υπογράψουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Ξεχωριστά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν και με βοηθούν, που ακούνε το τραγούδι και το σημαντικό μήνυμά μου. Ευχαριστώ!

Έχουμε μια ιστορία μαζί σας και πρέπει να αποφασίσουμε ποια θα είναι ❤️

Ας ενωθούμε! Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alina Pash (@alinapash)

Mε ενδιαφέρον πλέον αναμένουμε ποια θα είναι η απόφαση της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης και ποιος θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Τορίνο. Θα έχουμε μία επανάληψη του 2019, όταν και αποφασίστηκε η αποχώρηση της χώρας από τον διαγωνισμό;

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Άλλος… με τη βάρκα μας!!!
    xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!
    Κι άλλο υπουργικό συμβούλιο;;; Τελικά έπεσε πολλή δουλειά στη δημόσια Ουκρανική τηλεόραση και στην κυβέρνηση.

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ας ευχηθούμε να μη γίνει πόλεμος και όλα τα άλλα είναι επουσιώδη.

    Όσο για τη στάση όλων των εμπλεκομένων στην, παραλίγο, φετινή Ουκρανική συμμετοχή: ουδέν σχόλιον…

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      H δεύτερη επιλογή τους κατηγόρησε την ουκρανική ραδιοτηλεόραση ότι παραποίησε τα αποτελέσματα της τηλεψηφοφορίας για να χάσουν… Δεν τους βλέπω να πηγαίνουν ούτε αυτοί.

      Απάντηση
  3. Μάριος
    Μάριος says:

    Εφόσον η Ουκρανία βρίσκεται σε τόσο βαθιά κρίση ώστε να αποτυγχάνει πάλι και πάλι να φέρεις εις πέρας ακόμα και έναν εθνικό τελικό, ας αφήσει τη Eurovision και ας κοιτάξει πρώτα να ξαναγίνει μία κανονική χώρα που οι καλλιτέχνες δεν θα ανακρίνονται για τα πατριωτικά τους αισθήματα κλαίγοντας ζωντανά στην τηλεόραση. Προφανώς έχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή.
    Είχαν ήδη το πάθημα του 2019 και κατέληξαν στο ίδιο φιάσκο. Αν εν τέλει έχουν τόση κάψα για το ποιος και πως έχει βρεθεί στην Κριμαία, οφείλουν ΠΡΙΝ ανακοινώσουν τους διαγωνιζόμενους στον τελικό να έχουν διασφαλίσει όλες τις πιστοποιήσεις που θέλουν να έχουν για αυτούς.

    Όσο για τους Kalush, έχουν μεγάλη ευθύνη για το μίσος που χύθηκε στο διαδίκτυο κατά της Alina. Παρακινούσαν τους φαν τους να ξεσηκωθούν για την “αδικία” που τους έγινε (απλά γιατί τους καρφώθηκε στο μυαλό ότι έγινε) . Ότι πρόβλημα και αν είχαν με την Ουκρανική τηλεόραση, το να δηλητηριάζεις τον κόσμο για το δικό σου όφελος είναι μία απολύτως ανώριμη, αντιεπαγγελματική και κοινωνικά επικίνδυνη συμπεριφορά. Αμφιβάλλω ότι εν τέλει θα βρεθούν και αυτοί στο Τορίνο.

    Απάντηση
  4. tbww
    tbww says:

    Κάθε χρόνια τα ίδια η Ουκρανία… Θέλει φάκελο πολιτικων φρονημάτων. Ας αποσυρθούν γενικότερα από τον διαγωνισμό αφου δεν τους κάνει

    Απάντηση
  5. s5voice
    s5voice says:

    Πρώτα απ’ όλα, μακάρι να μην υπάρξει πόλεμος, αυτό είναι το σημαντικότερο. Από εκεί και πέρα, ας αποχωρήσει εντελώς η χώρα. Έχουν κουράσει με το να μεταφέρουν τα πολιτικά τους στο διαγωνισμό και να δημιουργούν σούσουρο συνέχεια. Κρίμα και άδικο για τους καλλιτέχνες που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία εκπροσώπησης της χώρα τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *