Editorial: Ολική επαναφορά της Ελλάδας στο Τορίνο!

Παρότι βρίσκομαι ακόμη στην Σόφια, τα νέα για την Amanda και την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision γίνονται όλο και πιο ευχάριστα στο πέρασμα των ημερών. Η Ελλάδα μετά από ένα ράλι ανόδου τις τελευταίες ώρες στον πίνακα των στοιχημάτων βρίσκεται στην 5η θέση στο Oddschecker (6η στο Eurovisionworld) και είναι δεύτερη στα ανταλλακτήρια πίσω μόνο από την Ιταλία.

Όπως και πέρσι όταν η Stefania ανέβηκε ξαφνικά από την 16η θέση των στοιχημάτων στην δέκατη, έναυσμα για την άνοδο αυτή και αυτή την φορά, ήταν η πληροφορία που δώσαμε μέσα από τον λογαριασμό μας στο Twitter.

Χωρίς να μπορούμε να δώσουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες, η τελική εκδοχή του τραγουδιού ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στον διαγωνισμό με ένα πολύ δυνατό τραγούδι και με αξιώσεις σίγουρα κάτι καλύτερο από την περσινή δέκατη θέση.

Εννοείται σε όλα τα παραπάνω συνετέλεσε η περσινή επιτυχία της Stefania, αφού η Ελλάδα απέδειξε στους bookmakers ότι μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η στάση της ΕΡΤ ότι αντιμετωπίζει όχι απλά με σοβαρότητα την Eurovision, αλλά την ενδιαφέρει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα, όπως και η συνέχιση της συνεργασίας με μία ομάδα έμπειρων ανθρώπων, που ξέρουν να στήνουν εντυπωσιακά acts στην σκηνή, αλλά και να στηρίζουν ως ομάδα παραγωγής με τον καλύτερο τρόπο αυτό το project,  είναι οι βασικοί επίσης λόγοι που υπάρχει μία μεγάλη σιγουριά στην συμμετοχή μας από τις εταιρείες στοιχημάτων.

Φυσικά, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, αλλά η στρατηγική της ΕΡΤ φαίνεται πως ήδη αποδίδει και όταν γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού μας θα καταλάβετε όλοι τι εννοούμε! Πάμε λοιπόν, όπως είναι και η αγαπημένη έκφραση της Amanda, για την ολική επαναφορά της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision. Τορίνο ερχόμαστε …

ΥΓ Μιας και είναι το μοναδικό μου άρθρο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του ταξιδιού μου στην Σόφια για την πρώτη live εμφάνιση του Intention των Intelligent Music Project, δεν θα μπορούσα να μην σας ευχαριστήσω που ήσασταν όλοι εδώ στο πρώτο Super Saturday της σεζόν. Η επισκεψιμότητα σας εχθές στην ιστοσελίδα μας, ήταν αντίστοιχη με την επισκεψιμότητα της ημέρας του περσινού τελικού της Eurovision! Περισσότεροι από 20.000 μοναδικές επισκέπτες και 45.000 pageviews! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας! Επιτρέψτε μας όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον άνθρωπο που τεχνικά έστησε το Eurovisionfun και βρίσκεται πάντοτε εδώ σε όποιο ζήτημα προκύπτει. Γιάννη Πασχαλίδη σε ευχαριστούμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Σας περιμένουμε στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής, για να σχολιάσουμε τόσο το Sanremo 2022, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Ας γίνουμε μία μεγάλη διαδικτυακή παρέα, στηρίζοντας την Amanda, συζητώντας φυσικά και αποκλειστικές ειδήσεις, όπου πρώτα εκεί οι συντάκτες του Eurovisionfun θα δημοσιεύουν!

 

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Οπότε… Αβάντα στην Amanda,που λέτε και εσείς, και πάμε για 5αδα; why not?
    Νομίζω όλοι, Έλληνες και ξένοι fans έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή μας συμμετοχή! Οψομεθα!!
    Καλή μας επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Το τραγουδι της Ιταλιας για μενα ειναι μια κλασικη μπαλαντα το δικο μας τραγουδι σιγουρα με βαση τις περιγραφες θα ειναι κατι πολυ ξεχωριστο για αυτο για μενα η λεξη φαβορι πρεπει να χρησιμοποιειται στην ωρα της και σιγουρα αυτη η ωρα θα ειναι τη μερα δημοσιευσης της συμμετοχης μας.

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Η βάση είναι το τραγούδι. Αν είναι τόσο καλό, τότε θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα σε κάτι καλό. Αν υπολογισουμε και την ομάδα που την πλαισιώνει, τότε αισιοδοξώ οτι θα ζήσουμε ωραίες στιγμές φέτος!

    Όλα αυτά βέβαια είναι ακόμα στη θεωρία, αλλά όλα φαίνονται να κινούνται θετικά!

    Αναμένουμε να ακούσουμε κι εμείς το τραγούδι, ώστε να έχουμε και προσωπική άποψη.

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Αμάντα ως guest στον τελικό του νορβηγικού MGP; Υπάρχουν τέτοιες σκέψεις από πλευρας ΕΡΤ; Οσο για την επισκεψιμοτητα της σελιδας σας, τι να κανουμε μας καλομαθατε..Τα παλιοτερα χρονια εμπαινα σε διαφορες αλλες σελιδες προκειμενου να μαζεψω σκορπιες πληροφοριες αμφιβολου αξιοπιστιας μηπως και μαθω για τη συμμετοχη μας η και για αλλες συμμετοχες..τωρα μας τα δινετε ολα ετοιμα και νοικοκυρεμενα, πριν απο ολους και, το πιο σημαντικο για εμενα, εγκυρα. Εννοειται καθημερινη επισκεψη! Συνεχιστε ετσι, σας ευχαριστουμε!

    Απάντηση
  5. tbww
    tbww says:

    Προσωπικά πιστευω οτι δεν είναι και τόσο καλό να έχουμε ανεβάσει τις προσδοκιες τόσο πριν την ανακοίνωση του τραγουδιου. Όσες φορές και με όσες χώρες εχει γινει τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά.
    Καλη επιτυχία στην Αμάντα όπως και να έχει!

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Μεταξύ μας να τα γράφουμε εδώ καλά είναι,στο youtube να μην τα γράφουμε γιατί εδώ και χρόνια έχουμε γίνει περίγελος με τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από κάθε συμμετοχή μας όπου το Athens με τη ανάλογη επόμενη χρόνια πάει κι έρχεται!!!!
      Για εμένα μόνο με Τον Γιωρκα και την Τερζή αξιζαμε να κερδισουμε τελευταία,αλλά στην 2η περιπτωση έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της η ίδια με τις επιλογές της…μακάρι να το είχε κρατήσει το τραγούδι και να το έστελνε τώρα που η ΕΡΤ έχει πάρει το προϊόν της πολύ σοβαρά…

      Εσείς οι υπεύθυνοι της σελίδας μήπως να κάνατε μια κουβέντα με τον Λούκα μήπως “ψηθεί” να ξαναπαει???έχει δηλώσει ότι αν του γραψουν τραγουδαρα θα ξαναπήγαινε άνετα (χωρις ραπ αυτήν την φορά Παναγία μου αν είναι δυνατόν)

      Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Ποιες ακριβώς είναι οι βλακείες που γράφω μπορείς να μου γράψεις αναλυτικά??? βλακεία το ότι κάθε χρόνο μπαίνουν οι ελληνες στα βίντεο και γράφουν ότι θα κερδίσουμε και μας κοροϊδεύουν οι ξένοι για αυτο???
          Βλακεία ότι το τραγούδι του Λούκα αλλά και της Τερζή ήταν ότι καλύτερο έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια που θα άξιζε να κερδίσουν αν οι συνθήκες και στα 2 όταν τα στείλαμε ήταν διαφορετικές???

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *