Ολλανδία: Δείτε την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του “De Diepte”

Μετά την ανακοίνωση του “De Diepte” στις 3 Μαρτίου, η S10 ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο Τορίνο.

Συγκεκριμένα, η Ολλανδή καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε στην εκπομπή “Matthijs Gaat Door” για να παρουσιάσει την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του “De Diepte” με στόχο την προώθηση του στη χώρα.

Δείτε τη ζωντανή εμφάνιση εδώ:

Λίγα λόγια για την S10
Το S10, είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Stien den Hollander, μιας από τα κορυφαία ονόματα της ολλανδικής alt-pop σκηνής. Η 21χρονη καλλιτέχνης μέσα από τραγούδι, μοιράζεται τις πιο προσωπικές της ιστορίες, με ραπ και προφορικό λόγο.

Επειδή οι ιστορίες είναι δικές της, είναι σημαντικό να τις λέει στη γλώσσα της και γι αυτό θα τραγουδήσει στο Τορίνο, στα Ολλανδικά. Η τελευταία φορά που η χώρα έστειλε τραγούδι στη γλώσσα της ήταν το 2010.

Η S10 υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Noahs Ark σε ηλικία 17 ετών, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ηχογραφήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ Snowsniper (2019), το οποίο κέρδισε δεόντως το πιο διάσημο μουσικό βραβείο της Ολλανδίας, το «Edison».

Το δεύτερο άλμπουμ της Vlinders, κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα και ακολούθησε μια sold-out περιοδεία και σινγκλ που κατέκτησαν τα chart της χώρας.

Δείτε το επίσημο βίντεο του “De Diepte”:

https://www.youtube.com/watch?v=v2m-MGSys0k

Ποια πιστεύετε θα είναι η τύχη του τραγουδιού το Μάιο στο Τορίνο; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *