Eurovision House Party: Δείτε τις εμφανίσεις από το πρώτο επεισόδιο!

Το πρώτο επεισόδιο του Eurovision House Party προβλήθηκε από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού της Eurovision, φέρνοντας fans και καλλιτέχνες πιο κοντά, με τους τελευταίους να παρουσιάζουν μια διαφορετική εκτέλεση των τραγουδιών τους.

Η πρόκληση ήταν να τραγουδήσουν οι καλλιτέχνες από την κουζίνα τους, το σαλόνι , το γκαράζ ή σε έναν εξωτερικό χώρο, τόσο τη φετινή τους συμμετοχή αλλά και παλαιότερες συμμετοχές που αγαπούν και έχουν αφήσει ιστορία στο διαγωνισμό.

Δείτε τις εμφανίσεις παρακάτω:

Τα επόμενα επεισόδια του “Eurovision House Party” επρόκειτο να προβληθούν 22 και 29 Απριλίου, αποτελώντας έτσι τη συνοδεία μας, στο δρόμο για το Τορίνο. Άλλωστε την επόμενη ημέρα ξεκινούν οι πρόβες των χωρών!

Συντονιστείτε λοιπόν στο κανάλι του eurovision.tv στο Youtube από σήμερα και για τις επόμενες δύο Παρασκευές για να δείτε όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες της Eurovision 2022, σχολιάζοντας με το #EurovisionHouseParty σε όλα τα social media!

Μη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι του EurovisionFun στο Youtube αλλά και σε όλα στα social media μας για όλα τα νέα σχετικά με την Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *