MAD VMA 2022: Stefania και Good Job Nicky μαζί στην σκηνή!

Στα τελευταία παραγιουροβιζιονικά σας λέγαμε για μία αγαπημένη καλλιτέχνιδα του Eurovisionfun που θα πραγματοποιούσε ένα ντουέτο έκπληξη στα MAD VMA 2022 μαζί με τον Good Job Nicky. Πλέον έχει ανακοινωθεί, οπότε μπορούμε να το πούμε και εμείς, πως η Stefania θα βρεθεί στην σκηνή των βραβείων μαζί με τον Good Job Nicky και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Η αγαπημένη μας Stefania βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και ήδη πέρασε από το studio του Δημήτρη Κοντόπουλου, για να ηχογραφήσει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στα MAD VMA 2022, με τον Good Job Nicky.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του Good Job Nicky, που όμως θα την τραγουδήσουν σε μία νέα εκδοχή και ως ντουέτο. Δεν πρόκειται δηλαδή για νέο τραγούδι!

Το ντουέτο αυτό θα είναι μία από τις εμφανίσεις, που θα συζητηθούν περισσότερο στην σκηνή των φετινών βραβείων και ανυπομονούμε να το παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας.

Συνεργασία κορυφής αναφέρει η ανακοίνωση του MAD και πως να μην είναι;

Good job nicky και Stefania είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό act για που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό… Αν ταιριάζουν; Θα το δείτε στη σκηνή των MadVMA22 από τη ΔΕΗ την Τετάρτη!

To κορίτσι που άλλαξε την μοίρα της χώρας μας πέρσι στο διαγωνισμό και μας έφερε ξανά στο τοπ10, αλλά και ο πόθος πολλών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία εμφάνιση επική.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *