Περισσότερες από 3.500 ψήφοι στο poll μας | Klavdia και Βασίλης Κούρτης προπορεύονται!

Μέσα σε ένα 24ωρο περισσότεροι από 3.500 μοναδικές ψήφοι έχουν ήδη καταμετρηθεί στο poll μας! Πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο, που δείχνει το ενδιαφέρον του κοινού για την διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ, αλλά και την εμπιστοσύνη σας στην ιστοσελίδα μας. Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής αποφασίσαμε το poll να κλείσει το βράδυ του Σαββάτου στις 15 Οκτωβρίου, δίνοντας 24 ώρες ακόμα σε όσους επιθυμούν να ψηφίσουν τον καλλιτέχνη που θα ήθελαν να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023.

Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις των καλλιτεχνών ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής

Η Klavdia και ο Βασίλης Κούρτης είναι οι δύο καλλιτέχνες που μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει την προτίμηση σας, έχοντας μάλιστα ξεφύγει αρκετά από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Evangelia, με την Melissa Mantzoukis να ακολουθεί και την πεντάδα να κλείνει ο Jimmy Sion. Συνολικά έχουν ψηφίσει μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτό το άρθρο 3.501 αναγνώστες μας, από 49 χώρες του κόσμου!

Συνεχίζετε και ψηφίζετε στο poll μας στέλνοντας το δικό σας μήνυμα για τον καλλιτέχνη που επιθυμείτε να δείτε στην σκηνή της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Την κλαυδια δεν την γνωρίζω από γυναικεία συμμετοχή θεωρώ ότι αυτή που μπορεί να ξεχωρίσει είναι η mantzoukis και από άντρες ο Κούρτης αν κρίνω από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο κόσμος που ψηφίζει θέλει να στείλουμε μπαλάντα καθώς και η κλαυδια και ο Κούρτης με αυτό το είδος θέλουν να μας εκπροσωπήσουν πάντως στο τελευταίο live σας είδα ότι δεν άρεσε σε όλους το τραγούδι της κλαυδιας άλλος το θεωρούσε καλό και άλλος αρκετά μέτριο σε αντίθεση με τον Κούρτη που όλοι είπατε ότι είναι αρκετά καλό .

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μεταξύ των δύο που προπορεύονται με αισθητή διαφορά από τους υπόλοιπους θα έλεγα ξεκάθαρα Κλαυδια. Όπως έχω πει διατηρώ επιφυλάξεις για το πώς θα μπορούσε να πάει η πρόταση του Κούρτη ακόμα και καλο να είναι το τραγούδι…

    Απάντηση
  3. Euroboy
    Euroboy says:

    Jimmy Sion και Evangelia. Με τους άλλους θα κοιμηθούμε αφήστε τις μπαλάντες και τα έντεχνα Eurovision είναι θέλουμε να χορέψουμε και να δούμε show. Επίσης μόνο αυτοί θα πάνε καλά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *