Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος επιβεβαιώνουν on air πως δεν θα κάνουν τον σχολιασμό της Eurovision!

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Καπουτζίδης επιβεβαίωσε αυτό που επί μήνες συζητιέται παντού, πως δεν θα είναι δηλαδή στον σχολιασμό της Eurovision 2023. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επίσης επιβεβαίωσε on air πως ούτε αυτός θα είναι στην θέση του σχολιαστή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε μάλιστα πως νοσηλεύθηκε για 10 ημέρες μετά την επιστροφή του από το Τορίνο, τον περασμένο Μάιο και πως εξαιτίας και των θεμάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δυσκολεύθηκε αρκετά στην Ιταλία.

Φέτος δεν θα κάνω την Eurovision, από πέρσι το σκεφτόμουν. Η Μαρία με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρσι και την έκανα. Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω. Είχα το σπασμένο πόδι. Τα καταφέρνω, ταξιδεύω. Δυσκολεύτηκα, καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι μου. Περνούσαμε ωραία με την Μαρία αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Μέσα σε όλα, δεν το έχω πει ποτέ, κολλάω κάτι εκεί και αρρωσταίνω.

Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο, με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Κουράστηκα πολύ. Ήταν ένα μικρόβιο που μπήκε σε έναν οργανισμό που ήταν έτσι κι αλλιώς εξουθενωμένος.

Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μας, τα όποια ονόματα ως διάδοχοι του Γιώργου Καπουτζίδης είχαν κυκλοφορήσει τους προηγούμενες μήνες ήταν βασισμένα σε τελείως αυθαίρετα σενάρια, αφού η ΕΡΤ μέχρι και την στιγμή αυτή δεν έχει συζητήσει με κανέναν για το ζήτημα της αντικατάστασης του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε επίσης πως δεν μπορεί να βρεθεί στην θέση του σχολιαστή, αφού έχει την θέση του στην εκπομπή και δεν μπορεί να τα συνδυάσει, αφού o σχολιασμός του διαγωνισμού θέλει πολλή δουλειά.

Δεν μπορώ να το κάνω. Έχω αυτό…Είναι καθημερινή εκπομπή. Την λατρεύω την εκπομπή που κάνω, μην ανακατευτώ και με κάτι που θέλει δουλειά!

Είναι πολύ πιθανόν η Μαρία Κοζάκου να αναλάβει μόνη της τον σχολιασμό, κάτι εξάλλου που το έχει κάνει πολύ πετυχημένα και στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται φυσικά πάντοτε και το σενάριο να βρεθεί και κάποιος δίπλα της, αλλά αυτό είναι κάτι που η ΕΡΤ θα το συζητήσει αργότερα.

Μπορείτε να δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη και του Φώτη Σεργουλόπουλου παρακάτω:

Θα θέλατε την Μαρία Κοζάκου μόνη της στο σχολιασμό ή θα προτιμούσατε να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Kostas
    Kostas says:

    ΠΑΙΔΙΑ!! Η Αντιγονη ήρθε Αθήνα και είναι τώρα στο στούντιο μαζι Κοντόπουλου και με Mente Fouerte! Ήδη κάποιο αναφέρονται στο ενεδρχομενο να είναι οι 2 τους ντουέτο στην πρόταση που επέβαλαν για την Eurovision!; Αν ισχύει πάει για δυνατό dark horse η συγκεκριμένη συμμετοχή και σίγουρα θα γίνει θέμα παντού!! Έχετε κάποιο ρεπορτάζ στο θέμα ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *