Ελλάδα: Κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ η Evangelia | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Βροχή πέφτουν σήμερα οι προτάσεις στην ΕΡΤ, αφού και η Evangelia κατέθεσε την υποψηφιότητα της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2023.

Η Evangelia είχε ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς πως θα επιχειρούσε και φέτος να κερδίσει το χρίσμα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για την πρότασή της, είναι δεδομένο πως θα κινείται στο γνωστό μουσικό ύφος και στυλ της, όπου παραδοσιακά στοιχεία, μπερδεύονται με μοντέρνους ήχους και ακούσματα. Η πρότασή της κατατέθηκε με την δισκογραφική εταιρεία PANIK Records και είναι μία από τις τρεις (τουλάχιστον) υποψηφιότητες που θα καταθέσει η εν λόγω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Evangelia θα επιδιώξει να λάβει μέρος στον Διαγωνισμό, αφού και πέρσι φέρεται να κατάθεσε τρία υποψήφια τραγούδια, (ένα εκ των οποίων και το “Ónira”), για εκπροσώπηση της Ελλάδας, τα οποίο, ωστόσο, δεν πέρασαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης της σχετικής επιτροπής που συστάθηκε από την ΕΡΤ γι’ αυτό τον σκοπό. Επίσης, η Evangelia επιδίωξε να εκπροσωπήσει και την Κύπρο στον Διαγωνισμό του 2022.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Evangelia μαζί με την φετινή μας εκπρόσωπο Amanda, κυκλοφόρησαν ένα ντουέτο, το Aman. H Amanda μάλιστα είχε δηλώσει, πως θα βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορεί την Evangelia, προκειμένου να είναι αυτή η διάδοχός της.

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μην χάσετε το Live μας στο YouTube την Κυριακή στις 12 το βράδυ, αμέσως μετά το τέλος της υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, όπου θα συζητήσουμε για όλες τις υποψηφιότητες, αλλά και θα αποκαλύψουμε πολλές άγνωστες λεπτομέρειες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μπράβο της που το προσπαθεί ξανά αλλά δε νομίζω ότι θα έχει ιδιαίτερη τύχη ούτε και φέτος. Πέρσι πάντως άξιζε να βρεθεί στη 5αδα σε αντίθεση με τις drigo και Joanna.
    Ναι, το “όνειρα” δεν ήταν κάτι τόσο δυνατό οσο το “φωτιά” αλλά σίγουρα άξιζε περισσότερο να βρεθεί στη τελική 5αδα επιλογής. Θα ήθελα να τη δω κάποια στιγμή στη Eurovision. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Νομίζω ότι μετά την επιτυχία με το τραγούδι φωτιά το στυλ των τραγουδιών της περικλείεται από το ίδιο μουσικό ύφος πιστεύω ότι θέλει περισσότερη προσπάθεια για να βρεθεί στην σκηνή της eurovision .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *