Τσεχία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για την Eurovision 2023!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τσεχίας, Ceska Televize, ξεκίνησε τη διαδικασία υποβολής τραγουδιών για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Για μια ακόμα χρονιά ο εκπρόσωπος της χώρας θα επιλεγεί μέσα από το ESCZ. Τα τραγούδια θα γίνονται δεκτά μόνο στη demo μορφή τους, ενώ η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις Δεκεμβρίου στις 23:59, ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλουν άτομα οποιασδήποτε εθνικότητας, ωστόσο, ο κύριος τραγουδιστής θα πρέπει να έχει τσεχική υπηκοότητα. Όπως πάντα, τα τραγούδια δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε οποιαδήποτε μορφή πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Τρεις φιναλίστ θα επιλεγούν να συμμετέχουν στον εθνικό τελικό και θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους live. Ο νικητής θα επιλεγεί από Τσέχους και ξένους φαν (μέσω της επίσημης εφαρμογής της Eurovision) και από μια κριτική επιτροπή. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Τέλος, η CT δήλωσε για άλλη μια φορά ότι έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τον εθνικό τελικό, αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσει να συμμετάσχει στην Eurovision 2023.

Οι We Are Domi εκπροσώπησαν την Τσεχία στη Eurovision 2022 με το “Lights Off”. Τερμάτισαν 22οι στον μεγάλο τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την τσεχική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

Πηγή: Ceska Televize

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *