Κύπρος: Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του Andrew Lambrou για την Eurovision 2023!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ και την δημοσιογράφο Μελίνα Καραγεωργίου, μίλησε ο Andrew Lambrou. Ο Andrew ενθουσιασμένος για την πρώτη του φορά που βρίσκεται στην Κύπρο, αμέσως μετά και την ολοκλήρωση της ηχογράφησης της συμμετοχής του, συνεχίζει τις προετοιμασίες του για το Λίβερπουλ. Αυτή τη χρονιά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, αφού όπως αναφέρθηκε στο σχετικό βίντεο η κυπριακή συμμετοχή θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο!

Νωρίτερα από ποτέ θα ακούσουμε την κυπριακή συμμετοχή το 2023. Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του Andrew Lambrou, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2023!

O Andrew Lambrou έχοντας ολοκληρώσει την ηχογράφηση της συμμετοχής του τις προηγούμενες ημέρες στην Στοκχόλμη και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με την PANIK Records στην Αθήνα, βρίσκεται πλέον στην Κύπρου, όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις στα μίντια της χώρας, ενώ φυσικά προετοιμάζεται και για τον διαγωνισμό.

Το να βρίσκομαι εδώ στην Κύπρο με κάνει να νοιώθω πάρα πολύ στο σπίτι μου, είμαι πολύ κοντά στην κληρονομιά μου … είναι υπέροχο και το να εκπροσωπώ την Κύπρο στην Eurovision! Είναι ένα όνειρο για μένα! Αγαπώ την Eurovision από μικρό παιδί.

Στόχος του Andrew είναι φυσικά να κάνει όλους τους συμπατριώτες του περήφανους. Όσο αφορά τώρα το τραγούδι, ο Andrew δηλώνει ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να το παρουσιάσει στο κοινό:

Όταν άκουσα για πρώτη φορά το τραγούδι ήξερα ότι είναι ξεχωριστό … Και μετά πήγα στη Σουηδία, είχα μια εκπληκτική ηχογράφηση στο στούντιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κάναμε.

Μαζί με τις υπόλοιπες προετοιμασίες του, ο Andrew κάνει και εντατικά μαθήματα ελληνικών!

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Ανυπομονείτε για την κυκλοφορία της κυπριακής συμμετοχής; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Έχει τικάρει ήδη όλα τα κουτάκια για ένα κλασικό fail: μέτριος τραγουδιστής, σουηδικό τραγουδάκι (δηλαδή καμία αυθεντικότητα/«κυπριακότητα» που είναι και το ζητούμενο στα τραγούδια που πάνε καλά τα τελευταία χρονια) και Dietmann στο σκηνικό κομμάτι. Δηλαδή μετά τα περσινά είπε κάποιος φοβερή εκτέλεση Marvin με το Ela και το παλιακό κιτς κοχυλι σου, ας αναλάβεις και του χρόνου την Κύπρο. Τι να πω, μακάρι να βγω ψεύτης και να πάει επιτέλους καλά η Κύπρος αλλά δεν το βλέπω ρε παιδιά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *