Κατερίνα Ντούσκα: “Ξέφυγαν πράγματα από τον έλεγχο μου στην Eurovision.”

Καλεσμένη στην ΕΡΤ και συγκεκριμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά, βρέθηκε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2019, Κατερίνα Ντούσκα.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που σπούδαζε Νομική και ασχολούταν με το τραγούδι, στις συναυλίες που έκανε στην Αμερική και φυσικά στην κυκλοφορία του “Babel” μέσω της πλατφόρμας των Grammys, σε ντουέτο με τον Leon of Athens.

Δεν μπορούσε, εννοείται, να μην ρωτηθεί για την εμπειρία της στην Eurovision και στο ενδεχόμενο να την ξανά βλέπαμε στη σκηνή του διαγωνισμού.

“Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω σίγουρα θα άλλαζα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο μου, γιατί συμβαίνουν όλα στον υπερθετικό βαθμό, είναι τρελά απαιτητικό και κάτι που χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα»

Δεν έχω σκεφτεί το αν θα πήγαινα ξανά στην Eurovision σε καμία περίπτωση. Νιώθω ότι σαν να είναι κάτι και πολύ μακρινό και πολύ νωπό ταυτόχρονα. Το έζησα με τα όλα του, οπότε δεν είναι κάτι που μου λείπει σαν επιθυμία”

Η Κατερίνα Ντούσκα με το “Better Love” τερμάτισαν στην 21η θέση στον τελικό του Τελ Αβίβ το 2019. Μπορείτε να ξανά δείτε την εμφάνιση της παρακάτω:

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *