Ελλάδα: Χωρίς τον Φωκά Ευαγγελινό στην Eurovision 2023!

Μία εξέλιξη αρκετά σημαντική είναι πως η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2019 θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision χωρίς τον Φωκά Ευαγγελινό!

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών τόσο για την χώρα μας, όσο και για πολλές άλλες χώρες, δεν θα αναλάβει την φετινή μας συμμετοχή στον διαγωνισμό. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2019 που ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι ο σκηνοθέτης της ελληνικής συμμετοχής. Άγνωστο παραμένει αν ο Φωκάς αναλάβει την σκηνοθεσία κάποιας άλλης συμμετοχής, αν και το βεβαρυμμένο πρόγραμμά του με το J2US, και οι θεατρικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέψουν την φετινή του παρουσία στον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Victor Vernicos ανήκει στο δυναμικό της PANIK Records, η οποία φέτος εκπροσωπεί τόσο την Ελλάδα, όσο και την Κύπρο.

Μένει να δούμε πλέον ποιος σκηνοθέτης θα αναλάβει τον Victor Vernicos και το What They Say, όπως και την υπόλοιπη ομάδα που θα τον πλαισιώσει.

Δείτε όλα όσα σχολιάσαμε χθες αμέσως μετά την ανακοίνωση του Victor Vernicos από την ΕΡΤ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Οκ είναι καλό να γίνει μια αλλαγή αλλά με τον Φωκά προσωπικά ένιωθα ασφάλεια! Έχουμε δει στο παρελθόν σκηνοθετιδες να μην αποδίδουν σωστα το κονσεπτ που είχαν στο μυαλό τους λόγω απειρίας..

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καμιά Sasa Baptiste θα πλασάρει η πανικ και στις δύο χώρες ή αυτόν που είχε αναλάβει το El Diablo. Γενικά πιθανόν ο χορογράφος, σκηνοθέτης θα αναλάβει Ελλάδα Κύπρο και άλλες 3-4 χώρες ακόμα. Όμορφα….
    Πολύ όμορφα…
    Πείτε με απαισιόδοξος, κακοπροαίρετο ή ότι άλλο θέλετε αλλά εμένα η διαχείριση της ΕΡΤ με έχει απογοητεύσει πλήρως. Πολύ παρασκήνιο και κακή διαχείριση σε πολλά που ελπίζω να μην το βρουν μπροστά τους τον Μάιο.
    Ελπίζω ο Βίκτορ να έχει κάτι πολύ καλό και να τους ξελασπωσει. Πάντως ακόμα και 5αδα (λεμε τώρα) να μπούμε αυτό δεν αναιρεί αυτά που έκανε η ΕΡΤ φέτος.

    Απάντηση
  3. KostasEV
    KostasEV says:

    Εκτός από τη συμμετοχή της Καλομοιρας, όλες οι επιτυχίες της Ελλάδας ήρθαν με τον Φωκά.
    Είδαμε όλοι τι έγινε με την Chali, με την Έφη Γούση κα.
    Η μόνη ελπίδα είναι να πληρώσει ο εφοπλιστής και βρει κάποιον καλό…
    Η απουσία μεγάλων ονομάτων από τη φετινή συμμετοχή μέχρι στιγμής δεν προμηνύει θετικά μηνύματα.
    Μήπως τα έσπασε η ΕΡΤ με την dream team γιατί αφενός το τραγούδι του Κοντόπουλου δεν μπήκε καν 7αδα και αφετέρου παρότι το Liar σάρωσε στο κοινό και είχε Dream team από πίσω δεν επιλέχθηκε;

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Πιθανόν.
      Αν ισχύει εγώ το κατανοώ πλήρως γιατί οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Μπορούν να αναγνωρίζουν το καλύτερο τραγούδι ή μάλλον αυτό με τις καλύτερες προοπτικές (όπως όλοι μας, και στην επιτροπή κοινού και στο ευρύ κοινό). Δεν είναι κολλημένοι με ένα είδος μουσικής ακυρώνοντας την άποψη του κοινού, όπως έκανε η ΕΡΤ που σημειωτέον οι ίδιοι έβαλαν το κοινό στην όλη διαδικασία….
      Πάμε με τη λογική μη χείρον βέλτιστον. Τραγικό.

      Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Πολύ πιθανό να τα έσπασαν γιατί ο ερασιτεχνισμος, οι αλχημειες και οι πατέντες της ΕΡΤ φέτος έκαψαν ένα αξιόλογο τραγούδι της dream team.

      Απάντηση
  4. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Δεν καταλαβαίνω γτ τόσο κράξιμο. Οκ ισχύει ότι ο Φωκάς έδινε μια σιγουριά αλλα δίνετε και μια ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν την δουλειά τους και να εκπλήρωσουν τα όνειρα τους. Όσον αφορά τα σχόλια τύπου sasa jean baptise αμα κάνει την σκηνοθεσία έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από χώρες του εξωτερικού κυρίως σκανδιναβικες. Ως χορευτής μιλώντας θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιάσουν και άλλοι creative-art directors την αισθητική τους. Καλή επιτυχία στην αποστολή μας οποία κιαν είναι αυτή

    Απάντηση
  5. Ben
    Ben says:

    Ας φωνάξουν τον Δημήτρη Παπαϊωάννου για art director και να δειτε ποτε εκτοξευομαστε πρωτοι στα στοιχηματα…Ειναι μια χρονια που δεν εχουμε τιποτα να χασουμε, ουτε ξεκιναμε ως φαβορι ουτε εχουμε δυναμικη..ας σκεφτουμε out of the box…

    Απάντηση
  6. Alex
    Alex says:

    Ουφ! Ευτυχώς. Ο Φωκάς έχει πλέον μια ξεπερασμένη αισθητική που δεν ταιριάζει πλέον σε στησιματα κυρίως μεντερνων τραγουδιων. Προσωπικά για την Ελλάδα νομίζω η μοναδική αξιόλογη προσπάθεια του ήταν το 2005. Περσυ και πρόπερσι πήρε 2 τραγούδια του τώρα και η έμπνευση του περιορίστηκε σε κακό Green screen και άστοχα αλληγορικα εφέ πχ καρέκλες που δήθεν λιώνουν που κάνεις δεν τα κατάλαβε.

    Απάντηση
  7. Spiros B
    Spiros B says:

    Ίσως είναι καλύτερα γιατί μάλλον δεν ταιριάζουν props στο τραγούδι, τα οποία είναι συνώνυμο του Φωκά. Αν δεν την αναλάβει Έλληνας η panik μάλλον θα απευθυνθεί στον dietmann που τον φοβάμαι λίγο ή στη sasha που δεν είναι και η πιο πρωτότυπη λύση αλλά τουλάχιστον έχει στήσει σωστά αρκετές μπαλάντες

    Απάντηση
  8. Christos
    Christos says:

    Ρε παιδια δεν καταλαβαίνω. Υποτίθεται οτι την εβδομαδα που μας περασε εγιναν οι συναστησεις των καλλιτεχνών με την ΕΡΤ για να τοους πουν τις ιδεες τους και πως θα ειναι πανω στη σκηνή. Ο Βίκτωρας τι τους ειπε χωρις χορογράφο και σκηνοθέτη και τους έπεισε οτι αξιζει να παει?

    Απάντηση
  9. Observateur
    Observateur says:

    Πώς φαίνεται αστείο να μιλάμε για ελληνική συμμετοχή και αποκλεισμό της γλώσσας μας.Ως προς τί αυτό; Στην μουσική πιστεύετε ότι ο Γάλλος ή ο Γερμανός ή οποιοσδήποτε άλλος Ευρωπαίος θα σπάσει το κεφάλι του να καταλάβει τί λέει το τραγούδι; Η Μήπως η αγγλική γλώσσα είναι μουσικοτερη από τις άλλες ευρωπαϊκές; Ντρέπομαι για αυτά που γίνονται

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *