Ελλάδα: Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η Melissa Mantzoukis κατά της απόφασης της ΕΡΤ!

Όπως ειπώθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή του ALPHA, Super Katerina, η Melissa Mantzoukis πέραν της αγωγής που κατέθεσε στην αρχή της εβδομάδας, σήμερα διά του δικηγόρου της κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την ακύρωση της διαδικασίας μέσω της οποίας έγινε η φετινή επιλογή της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Τα αιτήματα της Melissa Mantzoukis στην αγωγή της είναι:

  1. Να αναγνωρισθεί η νίκη της στη διαδικασία επιλογή της ΕΡΤ (κύριο αίτημα)
  2. Επικουρικά και εφόσον έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα για την ανάδειξη της ως νικήτριας να της καταβληθεί για ζημία το ποσό των 10.000 Ευρώ και το ποσό των 150.000 Ευρώ για ηθική βλάβη.

Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αιτείται:

  • Να παύσει προσωρινά η ΕΡΤ κάθε διαδικασία σχετικά με την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

To αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν δικαστικές εξελίξεις στο θέμα αυτό, με την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων και πιθανόν και με την προσωρινή διαταγή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

26 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιαννακης
    Γιαννακης says:

    Εμ ναι…Εγω την στηριζα απτην αρχη και ειναι δικαιωμα της να ψαχνει το δικιο της αλλα δεν υπαρχει λογος να ακυρωθει και η συμμετοχη μας.Κριμα ειναι

    Απάντηση
  2. Elena
    Elena says:

    Πολύ κρίμα , πραγματικά Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές η ΕΡΤ τα έκανε μπαχαλο και δεν θα πάμε (λογικά) διότι μέχρι τις 8 Μαρτίου που πρέπει να κατατεθεί η ελληνική πρόταση σίγουρα δεν θα έχει βρεθει λύση. Κρίμα και για τον Βίκτορ γιατί πραγματικά δεν φταίει σε τίποτα αλλά πρέπει η Μελίσσα να βρει το δίκιο της αλλά και να μάθουν εκεί στην ΕΡΤ να μη κάνουν ότι γουστάρουν αλλά ότι είναι σωστό και νόμιμο.

    Απάντηση
  3. ESCGUN
    ESCGUN says:

    Έχει κουράσει λίγο αυτή η ιστορία.
    Η ΕΡΤ πρέπει να αναγνωρίσει το λάθος της και αν δεν είναι εφικτό να πάει τώρα η Μαντζούκη ας την αποζημιώσει.
    Και αυτό να μην γίνει με τα δικά μας λεφτά , αλλά με περικοπή στην αύξηση που έγινε στους μισθούς Ζούλα Παπαδημητρίου Κοζάκου και ΣΙΑ

    Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Φαίνεται ότι τα πράγματα για την συμμετοχή μας δεν πάνε καλά αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για το πότε θα ακούσουμε το τραγούδι σε αντίθεση με άλλες χώρες που εχουν γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις. Αυτοί που ήθελαν διακαώς να στείλουν τον Βερνίκο ας βρουνε τη λύση

    Απάντηση
  5. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Κρίμα που φτάνουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, ΑΛΛΆ η Melissa και η ομάδα της ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ κατά τη γνώμη μου.

    Για άλλη μία φορά, θα παρακαλέσω τα αξιόλογα άτομα του EF να πάρουν επίσημα θέση!

    Απάντηση
  6. Λάιος
    Λάιος says:

    Η πιο δίκαιη πλέον λύση με τον μικρότερο διασυρμό είναι η Ερτ να της προτείνει μια ανοιχτή επιλογή εξπρές στο κοινό είτε τηλεοπτικά είτε διαδικτυακά μεταξύ των δύο τραγουδιών για να μην ακυρωθεί τελείως η συμμετοχή. Σε κάθε περίπτωση πρέπει άμεσα να δημοσιοποιηθουν τα τραγούδια. Οι αντιδράσεις του κόσμου θα δώσουν το στίγμα και ίσως πυροδοτησουν παραίτηση του ενός από τους δύο διεκδικητές. Αυτές τις εσχατες λύσεις βλέπω πλέον.

    Απάντηση
  7. Music -Man
    Music -Man says:

    Μπαχαλο και ξεφτίλα για την EΡΤ. Η Melissa δεν θα σταματήσει εύκολα νομίζω, αν δεν δικαιωθεί όπως η ίδια θέλει. Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΕΡΤ, αλλά έχει γίνει μεγάλο σουσουρο με δυσμενή σχόλια και τρομαχτική πτώση στα στοιχήματα. Κατάλυμα παντού. Κρίμα.

    Απάντηση
  8. Stavros
    Stavros says:

    Μα και σωστά να έκανε την διαδικασία η ερτ με τα τελικά τραγούδια, και μόνο που έφτασε το shout out τελική 3αδα λέει πολλά…Αυτά για όσους ηλιθίους το παίζουν πολεμιστές πίσω από τα πληκτρολόγια προσπαθώντας να βγάλουν την ερτ λογική απλά επειδή δε γουστάρουν να ξαναστείλουμε pop τραγούδι!

    Απάντηση
  9. Tasos
    Tasos says:

    Για το αν θα πάμε στην Eurovision ή όχι ευθύνεται αποκλειστικά η ΕΡΤ. Μπράβο στην μέλισσα και σε όποιον δεν στηρίζει την αδικία και προσπαθεί στον κόσμο που ζούμε να διεκδικήσει το δίκιο του! Προσωπικά καλύτερα να μην πάμε φέτος ώστε να εκτεθεί η ΕΡΤ ακόμα περισσότερο.

    Απάντηση
  10. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    αυτοί που χαίρονται με τα ασφαλιστικά να τους επιστησω την προσοχή ότι η Melissa ζήτησε αποζημίωση την οποία θα πρεπει να καταβαλει η ΕΡΤ από τις τσέπες μας… δεν ζήτησε ανατροπή της απόφασης για να πάει η ίδια!

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      χωρια το πρόστιμο που θα δώσει η ΕΡΤ στην EBU λόγω απόσυρσης από το διαγωνισμό τελευταία στιγμή σε περίπτωση μη συμμετοχής τλκ

      Απάντηση
  11. EscAndy
    EscAndy says:

    Ποτέ δεν φανταζόμουν τα ρεζιλίκια που ζούμε εξαιτίας των μαγειρεμάτων και των στημένων αναθέσεων της ΕΡΤ, αλλά όπως λέει κι η παροιμία: “Η στάμνα πάει πολλές φορές για νερό, αλλά μια φορά θα σπάσει”
    Έλαχε λοιπόν η Μαντζούκη να σπάσει την “στάμνα” της ΕΡΤ και εύχομαι τώρα να ξηλωθεί η παράγκα που στήθηκε σχετικά με την διοργάνωση της συμμετοχής μας στην Eurovision.
    Εξάλλου αυτό υπονοείται εμμέσως πλην σαφώς κι από τον Ζούλα με την προαναγγελία ανοικτής διαγωνιστικής διαδικασίας το 2024.
    Άντε με το καλό!

    Απάντηση
  12. DK
    DK says:

    Πολύ χαίρομαι με την εξέλιξη , κι αυτό διότι κανένας ντόπιος καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να στραφεί ενός establishment με την έννοια του καθεστώτος που είναι η δημόσια τηλεόραση . Καιρός είναι να πάρει το μάθημα της από κάποιον που υπερασπίζεται τον εαυτό της αλλά και τα συμφέροντα της διότι κάθε καλλιτέχνης που λαμβάνει μέρος ως υποψήφιος επενδύει χρόνο και χρήμα. Η στάση της ΕΡΤ αποθαρρύνει κάθε επαγγελματία να την λάβει στα σοβαρά . Παράλληλα μετά γνώσεις αντιδράσεων , θεωρώ αδαή και την ομάδα του Βίκτωρα , διότι όταν άρχισαν οι ψίθυροι και οι διαμαρτυρίες θα έπρεπε να ζητήσει τα πρακτικά της ψηφοφορίας για να μην τον κουβαλάει η ρετσινιά της φερόμενης άδικης συμμετοχής. για να αποφευχθούν οι συνέπειες αποκλεισμού μας θα πρέπει να μην γίνουν αποδεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα από το δικαστήριο διότι δύσκολα ο συνήγορος υπεράσπισης θα πείσει το δικαστήριο ότι συντρέχουν λόγοι επείγοντα χαρακτήρα . Η αγωγή βέβαια είναι άλλο πραγμα και θα γίνει στην ώρα της

    Απάντηση
  13. Vasilis
    Vasilis says:

    Θα πω κάτι που δεν πρόκειται να γίνει αλλά ας το πω. Αν ας πούμε η ΕΡΤ θέλει να γλιτώσει τα πρόστιμα και το εκτός συνόρων ρεζιλικι και αποφασίσει να παραδεχτεί τη τελευταία στιγμή ότι έγινε λάθος και να στείλουν την Μελίσσα. Θα δεχτεί η ίδια πιστεύετε;

    Εντάξει δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω, απλά ως σκέψη.

    Απάντηση
  14. Κωστας
    Κωστας says:

    Η κάθε πικραμένη…..προσπαθεί να βγει από την αφάνεια.
    Κοπέλια έτσι δεν κάνουν καριέρα.
    Πες ένα καλή επιτυχία στον άλλον και άντε μπες σε κανένα Survivor για followers …ποιο λίγο κακό θα έκανες.
    Όσο για εσάς που κατακρίνεται την ΕΡΤ μη ξεχνάτε τους Argo !!!

    Απάντηση
  15. Greek_Lawyer
    Greek_Lawyer says:

    Το είχα πει. Θα ζητήσει και χορήγηση προσωρινής διαταγής μαζί με τα ασφαλιστικά… Σωστή κίνηση ο συνάδελφος. Βέβαια, οι μη νομικοί να ξέρετε το εξής: τα ασφαλιστικά ΔΕΝ μπορούν να αποφανθουν για την επίλυση της διαφοράς. Την οριστική επίλυση θα τη δώσει η αγωγή. Τα ασφαλιστικά απλά “προστατεύουν” (δηλαδή “ασφαλίζουν”) το έννομο αγαθό ώστε να μη χαθεί, να μην απωλεσθει.. Το προστατεύουν μέχρι την εκδίκαση της αγωγής. Είναι 50-50 να καταφέρει η μέλισσα να “πάρει” και προσωρινή διαταγή από το δικαστή όπου ο τελευταίος θα ρυθμίζει ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το τι θα γίνει στην κατεπείγουσα αυτή περίπτωση. Εάν δε την πάρει, τότε θα μιλάμε για τεράστια νίκη της Μελίσσας και του δικηγόρου της. Ακόμα και να μην πάρει την προσωρινή και να χάσει και τα ασφαλιστικά, τότε αυτό ΔΕΝ σημαίνει κάτι για την τύχη της αγωγής. Και πάλι θα μπορεί να κερδίσει την αγωγή και να πάρει και την αποζημίωσή της.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *