Φινλανδία: Την μετακίνηση του UMK 2024 σε μεγαλύτερο στάδιο ετοιμάζει το YLE!

Ο φινλανδικός εθνικός τελικός για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στην Eurovision, UMK, ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους και πολυσυζητημένους εθνικούς τελικούς φέτος, τόσο στο εσωτερικό της Φινλανδίας (όπου συντονίστηκαν 2,1 εκατομμύρια θεατές) αλλά και από τους φανς του διαγωνισμού.

Η επιτυχία του UMK τα τελευταία χρόνια οδήγησε τον υπεύθυνο φινλανδικό φορέα YLE στην απόφαση να μετακινήσει το σόου σε ένα μεγαλύτερο στάδιο από το 2024 και εξής. Όπως δήλωσε ο Ville Vilén, Επικεφαλής Δημιουργικού Περιεχομένου του Yle:

“Η δημοτικότητα έχει αυξηθεί σε τέτοιες διαστάσεις που η μετακίνηση του [του τελικού] σε μεγαλύτερο χώρο είναι επίκαιρο θέμα.”

Το YLE βρίσκεται σε συζητήσεις για την εύρεση ενός σταδίου, η χωρητικότητα του οποίου θα επιτρέπει την πώληση τέσσερις με έξι φορές περισσότερων εισιτηρίων από το Logomo, τον τρέχων χώρο του, ο οποίος διαθέτει χωρητικότητα 1500 μόλις θεατών. Το YLE αναζητά λοιπόν το κατάλληλο στάδιο στις περιοχές των Turku, Tampere και Helsinki.

Η Φινλανδία θα εκπροσωπηθεί φέτος στον διαγωνισμό από τον Käärijä, τον καλλιτέχνη που έφερε την χώρα στην 3η θέση των στοιχημάτων και που ήδη γνωρίζει τεράστια υποστήριξη από τους φανς του διαγωνισμού, με το τραγούδι Cha Cha Cha. Μπορείτε να τον απολάυσετε παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Eurovoix

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *