Αυστρία: Τα σόλο τραγούδια των Teya & Salena βρέθηκαν στο top3 της εσωτερικής επιλογής!

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Euro Trip, βρέθηκαν καλεσμένες οι φετινές εκπρόσωποι της Αυστρίας στον διαγωνισμό, Teya & Salena.

Το duo αποκάλυψε ότι και οι δύο τους υπέβαλαν σόλο τραγούδια στην εσωτερική διαδικασία επιλογής της Αυστρίας για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Οι σόλο προσπάθειες των Teya & Salena, μπήκαν και οι δύο στην πρώτη τριάδα στην εσωτερική διαδικασία του ORF για την επιλογή του τραγουδιού για την Eurovision 2023 της Αυστρίας, μαζί με το Who The Hell Is Edgar? που είχαν ως ντουέτο και αποτέλεσε τη φετινή συμμετοχή της χώρας.

Το δίδυμο επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Αυστρία στον διαγωνισμό, τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσα από Focus Group, αποτελούμενο από εγχώριο και διεθνές κοινό.

Τέλος, αποκάλυψαν ότι το Who The Hell Is Edgar?, γράφτηκε σε songwriting camp πέρυσι απλώς για να κάνει τους άλλους καλλιτέχνες στην κατασκήνωση να γελάσουν στο τέλος της ημέρας. Όμως, αφού έλαβε μεγάλη θετική αντίδραση από τους υπόλοιπους τραγουδοποιούς, ο μάνατζερ των Teya & Salena συνέστησε να το υποβάλουν στο ORF, για την Eurovision 2023.

Παρακάτω, παρακολουθήσετε το reaction των συντακτών του Eurovisionfun, αντιδρώντας και σχολιάζοντας την Αυστριακή συμμετοχή στη Eurovision 2023:

Η Αυστρία διαγωνίζεται 13η θέση, του Δεύτερου Ημιτελικού που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο Λίβερπουλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Αυστριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: eurotrippodcast.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *