Ελλάδα: Η Josephine δηλώνει έτοιμη για την Eurovision!

Στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε χθες η δημοφιλής τραγουδίστρια Josephine, η οποία εκτός από το νέο της τραγούδι, Μπερδέματα, δήλωσε έτοιμη για τον μουσικό διαγωνισμό.

Η Josephine που το 2014 συμμετείχε στον ελληνικό τελικό με το Dancing Night, πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει ξανά τις προθέσεις της, είτε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, είτε για της Κύπρου.

«Να πω κάτι; Ας πούμε μια Eurovision. Δεν έχει γίνει πρόταση ακόμα. Δεν έχει γίνει, όχι. Δεν ξέρω, λέω. Σκέφτομαι Eurovision, κάτι μουσικό μεγάλο. Νιώθω ότι θα με ολοκληρώσει. Θέλω να πάω με την ομάδα μου να το ζήσουμε».

Παρακάτω απολαύστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Μπερδέματα:

Θα θέλατε να δείτε την Josephine να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2024; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί η Ζόζεφιν αλλά και άλλοι που έχω ακούσει με το “δεν μου έχει γίνει πρόταση”, “περιμένω να μου κάνουν πρόταση” κτλ. Πέρα από Παπαρίζου, Ρουβά, Βίσση (αφήνω έξω τους Argo που ήταν ένα πείραμα ή ό,τι ήταν τελοσπάντων) δεν έχει γίνει σε κανέναν άλλο τραγουδιστή ανάθεση. Ή θα γίνει εθνικός τελικός ή θα βγάλει ανακοίνωση η ΕΡΤ για να στείλει όποιος ανήκει σε κάποια δισκογραφική εταιρεία τραγούδια. Ε ας έστελνε η Ζόζεφιν συμμετοχές φέτος, πέρυσι, πρόπερσι. Είναι σαν να λέει ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία υποβολής συμμετοχής παρά μόνο αν της γίνει ανάθεση από την ΕΡΤ. Ε συγνώμη αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχει το εκτόπισμα για ανάθεση γιατί δεν είναι ούτε Παπαρίζου, ούτε Βίσση, ούτε Ρουβάς, ούτε Φουρέιρα. Γνώμη μου. Δεν λέω ότι δεν θέλω να την δω να πηγαίνει λέω ας καταθέσει συμμετοχή κι αν είναι η καλύτερη ας πάει. Ή ας συμμετέχει σε έναν ελληνικό τελικό αν γίνει. Πάντως για ανάθεση αν η ΕΡΤ στραφεί σ’ αυτή την λύση έχουν άλλοι προτεραιότητα.

    Απάντηση
  2. ...
    ... says:

    Στο live σαν να βελτιωθηκε αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος για τις φωνητικες της ικανοτητες. Αναθεση μονο στα ονειρα της και ακομα και αν θα εστελνε τραγουδι θα ηθελα να την δω σε εθνικο τελικο για να ειμαστε σιγουροι για το live. Ολα αυτα εννοειται με το καταλληλο τραγουδι και ομαδα

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φέτος η ίδια έχει αρχίσει να αναπαράγει το θέμα Eurovision από πολύ νωρίς… Δεν ξέρω αν όντως θα το επιχειρήσει ή απλά είναι φάση “κουβέντα να γίνεται”.
    Προσωπικά, θεωρώ ότι έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά τα περισσότερα κομμάτια της πλην ελαχίστων, θα είχαν την πορεία (στην καλύτερη) των hurricane…
    Σαν παρουσία, οκ δροσερή, αλλά σαν περφορμερ αλλά διεκπεραίωτικη. Μετά από Σανέλ, Φουρέιρα, Νοα, η Ζοζεφίν θα ναι μια κατηγορία “Μπλάνκα”. Τώρα αν έχει κομματαρα και το πάει σε άλλο λεβελ επί σκηνής, ας είναι…
    Δεν είμαι αρνητικός, αλλά σίγουρα όχι να επιλεγεί με απευθείας ανάθεση (όπως αφήνει να εννοηθεί ότι θέλει). Ας διαγωνιστεί! Στην τελική, δε μπορείς να έχεις τη Φουρέιρα -ακομα θετική για το διαγωνισμό – και να κάνεις απευθείας ανάθεση στη Ζοζεφίν…

    Απάντηση
  4. Vasilis
    Vasilis says:

    Ήρθε η ώρα για την Josephine πιστεύω, ας το τολμήσει άλλα μόνο με κάτι πολύ δυνατό. Επειδή όμως λέει συνέχεια αν της κάνουν πρόταση, νομίζω το ξέρει και η ίδια ότι η ΕΡΤ των τελευταίων ετών δεν πρόκειται να την στείλει με ανάθεση. Γι’αυτό τώρα τελευταία αναφέρει και την Κύπρο. Εδώ δεν στέλνουν την Καλομοίρα που έχει φέρει και μία τρίτη θέση. Αν θέλει όντως να μας εκπροσωπήσει θα πρέπει να κατεβεί λίγο δεν είναι και Φουρέιρα , να στείλει το τραγούδι της αν συνεχίσει η ΕΡΤ την εσωτερική επιλογή η αν κάνουν εθνικό τελικό να συμμετάσχει δεν είναι κακό,. από το κοινό έχει σίγουρα πολλές πιθανότητες να κερδίσει και μετά όσα έγιναν φέτος σίγουρα η γνώμη του κόσμου θα υπερισχύσει..

    Απάντηση
  5. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Προφανώς και δεν με χαλάει σαν όνομα και πρόταση.

    Παρ’ολα αυτά, αν η ΕΡΤ αποβάλει τα κομπλεξ της περι εμπορικης ποπ μουσικης, τότε γιατί να μην στειλουμε τη Φουρειρα και να στειλουμε τη Ζοζεφιν; Θα ειναι σα να πυροβολουμε τα ποδια μας. Θα ειναι σα να καναμε 1 βημα μπροστα και μισό πίσω. Η Φουρειρα θελει να φερει την πρωτια στην Ελλαδα, κι αν υπαρχει ενας/ μια καλλιτεχνης στην Ελλαδα αυτη τη στιγμή που μπορει ειναι εκεινη.

    Αν παει Ζοζεφιν οπως πολυ σωστα ειπωθηκε θα εχουμε καποιο αποτελεσμα Hurricane/Blanka (11-19 θεση). Δεν πάει παραπάνω!

    Ας ελπίσουμε να έχουμε σύντομα νέα αναφορικα με τη διοικηση της Ερτ και αναφορικα με τον τροπο που θα προσεγγιστει φετος η Γιουροβιζιον επειτα απ το φιασκο.

    Απάντηση
  6. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Άσχετο, αλλά σημαντικό:

    1.Ο Αργυρός εδωσε συνεντευξη στη Φαιη και κατά τη γνώμη μου αφησε υπονοούμενα οτι ετοιμαζεται για Γιουροβιζιον.

    2. Το Fuego περασε τα 100 εκατομμυρια στριμαρισματα στο Σποτιφάι!

    Απάντηση
      • Jason Dimarakis
        Jason Dimarakis says:

        Συγνωμη! Δεν ειχα κακη προθεση. Αυτο υπεθεσα εγω, καθως φανταστηκα οτι η Γιουροβιζιον αποτελει την κατεξοχην πλατφορμα για αναδειξη καλλιτεχνη στο εξωτερικο.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *