Ισραήλ: Μέσω του Rising Star ο εκπρόσωπος για την Eurovision 2024!

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ επιστρέφει σε μία γνώριμη για την ίδια μέθοδο επιλογής, αφού όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision, θα αναδειχθεί μέσα από το μουσικό talent show, Rising Star.

Το Rising Star χρησιμοποιούνταν από το 2015 μέχρι και το 2020, για την επιλογή του καλλιτέχνη που εκπροσωπούσε το Ισραήλ στην Eurovision. Μάλιστα είχε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, αφού η χώρα κατάφερνε πάντοτε να προκριθεί στον τελικό, ενώ και η Netta που επιλέχθηκε από το ίδιο σόου, έφερε την νίκη στον διαγωνισμό του 2018.

Με βάση τα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια, μετά την ανάδειξη του νικητή, συνήθως η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ διεξήγαγε μία ακόμη βραδιά, στην οποία το τηλεοπτικό κοινό και μία κριτική επιτροπή επέλεγε το τραγούδι με το οποίο ο καλλιτέχνης που είχε κερδίσει το Rising Star, θα συμμετείχε στην Eurovision.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Το Ισραήλ φέτος εκπροσώπησε η Noa Kirel με το τραγούδι Unicorn, μετά από εσωτερική επιλογή της ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης. Το τραγούδι με 362 βαθμούς κατέλαβε την τρίτη θέση στον μεγάλο τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=rfk5R53WKHU

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *